[ sinQe @ 28.02.2006. 10:15 ] @
| Pozdrav,
Imam problem sa instalacijom Frameworka 1.1. Svaki put kad pokusam prijavljuje mi sledeci problem:

Posto sam prilicno neupucen u ovu problematiku pojma nemam o cemu se radi.
I samo da napomenem da nisam uspeo instalirati Framework ni na sveze instaliran WindowsXP. |
[ kleo @ 28.02.2006. 11:51 ] @
U folderu C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322\CONFIG
obrisi fajlove ili ih prebaci u neki drugi folder:
enterprisesec.config i security.config ,
pa pokusaj opet sa instalacijom ,mozda upali .
[ sinQe @ 01.03.2006. 09:32 ] @
Pokusao sam i tako. Ne pomaze. :(
[ SanelD @ 02.03.2006. 15:08 ] @
Promijeni regionalne postavke na recimo.
Postavi da su ti americke ili engleske postavke, jedan mali reset pa pokreni instalaciju.
Sretno :)
[ amar12 @ 14.07.2008. 09:53 ] @
Ovo o čemu govori sinQe je već postala noćna mora.
Instalacija .NET frameworka 1.1 na Windows-u XP sa SP2 i SP3 je skoro pa postalo nemoguće.
Problem je što još dosta aplikacija poput knjigovodstvenih programa koriste .NET 1.1 i verzije nakon 1.1 su im špansko selo.
Upravo ovaj problem se dešava i meni i pregledao sam sajtova i sajtova i primijenio eventualna riješenja ali ništa.Greška opet ista.
To mi se dešava na jako puno računara i onda neki dan na svom službenom laptopu sa SP3 pokušam i instalacija prođe bez problema.Nevjerovatno.
Pokušao sam dići sistem u diagnostic modu sa windows instalerom i nekako bi bilo logično da instalacija prođe ili barem neku drugu grešku da prijavi ali interesantno greška ostaje ista.
Takođe je problem i u JT debuggeru kojeg ne može naći da bi uradio debug aplikacije.
Ima li neko riješenje u vezi ovog problema.
[ mmix @ 14.07.2008. 14:32 ] @
.NET 1.1 setup zahteva local admin privilegije za instalaciju, a u firmama je to relativna retkost, proveri prvo pod kojim nalogom instaliras .NET i da li je taj nalog u Administrators grupi.
[ amar12 @ 15.07.2008. 08:10 ] @
Ma naravno da sam u administratorskom account-u.Googlam već dugo u vezi tog problema ali čini se da baš nekog riješenja i nema ,čak i na microsoftovim stranicama podrške uglavnom upućuju na problem u instalaciji i nude neke već isprane opcije riješenja poput brisanja tragova da je nekada instalacija započela i instaliranje nanovo.Ja sam uspio riješiti problem tako što sam instalirao XP PRO SP1 pa .NET 1.1 pa onda SP2 i SP3 za XP PRO.Ali je problem što u kompanijama često format niti je poželjan niti moguć zbog važnosti podataka i aplikacija kojih ima more.
Pozdrav
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.