[ grave_digger @ 28.02.2006. 22:18 ] @
ovako, problem je nastao od prvog dana kad sam uveo bezicni, najpre je dolazilo do zatvaranja protoka paketa, i morao sam da otvorim konekciju ponovo... zatim je tako isto radio danima, kada mi je ukljucen MSN i LimeWire , dolazilo je do spucavanja mreze i zaustavljao se protok... sada mi se problem javlja kada zelim igrati WoW, ulogujem se i pocnem igrati i sve radi OK naredna 2-3 minuta, zatim sve pocinje da kasni (latency je ogroman), i posle nekog vremena nece nista da salje, samo mozda primi jos koju poruku i izbaci me sa servera (you have been disconnected)..... sta je problem??? download mi radi inache normalno (sa ~7-8 Kb/s), jacina signala ne pada ispod 90%, a kvalitet je 18% (penje se na 50, pa i na 100%), ali kvalitet je isti kod gotovo svih koji koriste ovu karticu i kache se na istog provajdera..... (a kolko znam kvalitet zavisi od provajdera najvishe), nije mi jasno samo, ponekad mi sve radi besno, sa jako malim pingom, da bi kasnije ping drasticno skocio, i cak onemogucio rad....... ali kad radi, rastura :D tako radi da mi u WoW-u ping 295ms... TP-Link 651g 7m 75ohm kabla biquad antena (home-made) svi predlozi su dobrodosli................ -u medjuvremenu sam nasao temu koja se maltene poklapa sa ovom, tako da sam odlucio izmeniti pitanje.. izvinjavam se zbog uzurbane reakcije, al ova situacija me jako nervira :) [Ovu poruku je menjao grave_digger dana 01.03.2006. u 00:27 GMT+1] |