[ sale83 @ 01.03.2006. 21:57 ] @
Imam jedan problem. Meni drugar posalji jedan projekat radjen u VB 6 . Ja lepo instaliram program na jednom kompjuteru kad ono nece da radi. Izbacuje stalno Error: 000x253330. Takve neke greske itd. Na tome kompjuteru nemam VB ni VB.NET naravno nemam ni Visual Basic RunTime Files! Kad sam probao na drugom kompjuteru gde imam VB.NET program radi odlicno!! Medjutim n uzmem neki program sto sam radio na drugom kucnom kompjuteru gde imam VB i VB.NET i probam da pokrenam na onom prvom racunaru bez VB, VB.NET-a kad program opet javi Error: 00x2235.... Kad sam to video uzmem obican Hello World program i pokusam njega da pokrenem na tome racunaru bez VB i VB.NET kad ono isti problem. E da budem siguran posaljem drugu ta tri programa Hello World, porojekat od druga + jos jedan program sto sam radio u skoli naravno on isto nema VB. VB.NET. Kad je pokusao da pokrene bilo koji od ta tri programa dobijao je potpuno istu ili slicnu gresku kako ja na onom kompjuteru bez VB i VB.NET-a !! Da li zna neko u cemu je problem za te kompjutere sto nemaju VB ili VB.NET ?? Predpostavljam da je upitanju visual basic runtime files Nije valjda da svi moraju da imaju visual basic runtime files da bi mogli da pokrecu VB ili VB.NET aplikacije. |