[ ex-baccko @ 02.03.2006. 10:37 ] @
Kako da napišem cod u V.B. gdje će se lozinke da mijenjeju NP:stara*nova*potrvdi novu lozinku=Nova lozinka.sa MSG. Box-ovima o tačnosti i greške unosa lozinki...Bok... |
[ ex-baccko @ 02.03.2006. 10:37 ] @
[ sqlprogramer @ 04.03.2006. 08:38 ] @
Objasni malo bolje sta hoces...
[ marko_403188 @ 12.03.2006. 16:33 ] @
Napraviš 2 forme
1. će biti jedna vrsta Login forme u kojoj će se korisnik prijavljivati. U tu formu moraš učitati lozinku iz neke datoteke. Code: Dim intKanal As Integer Dim strNaziv As String intKanal = FreeFile Open "putanja do datoteke" For Input As #intKanal Input #intKanal, strNaziv txtbox.text = strNaziv Close #intKanal Znači prvo učitaš lozinku u neki txtBox kojeg postaviš da je nevidljiv! (txtbox.visible=false) i u txtbox u koji će korisnik morati unijeti lozinku upišeš Code: if txtboxlozinka.text=txtbox then cmdPrijava.enabled=true else cmdPrijava.enabled=false txtboxlozinka je txtbox u koji če KORISNIK upisivati lozinku! cmdPrijava je tipka kojoj postaviš svojstvo ENABLED na false Na formu postaviš još jednu tipku cmdpromjenalozinke koja će otvarati formu u kojoj češ promjeniti lozinku! Uostalom pogledaj prilog koji sam ti uploadao! [ ex-baccko @ 31.05.2006. 13:49 ] @
E stari evo ja tek sada ovo pregledao bio sam odsutan.Ma super si ovo izveo samo što sam se ja zeznuo pošto meni treba u aplikaciji u accessu 2003 pomoću V.B COD-a da ovako isto napravim kao što si ti u V.B.
Pokušao sam da nešto tvog koda ubacim ali mi ne ide učitavanje lozinke iz tabele pa ako si upućen u to da mi pomogneš a ako nisi još jednom ti hvala pa se čujemo BOK... S poštovanjem "Backo" !!! Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|