[ evo @ 02.03.2006. 10:40 ] @
narode !

hacked by us3rg0d

izgleda da mi je neko hakerisao forum jer kada se pocne ucitavati forum dobijem pop-up prozor na kojemu je poruka iz naslova posta. jel ima kakvo rjesenje da se forum vrati bez gubitka postova itd? jel se moze nekako vidjeti ko je tj. sa koje ip adrese se to uradilo.

molim vas za pomoc i unaprijed zahvaljujem.
[ leprosy @ 03.03.2006. 18:13 ] @
Oko toga ti nemogu pomoci, ali znam da te je hackno lick koji pripada cformat crew-u! MOraces malo vise da obratis paznju na update sigurnosnih zakrpa za forum.
[ Mister Big Time @ 04.03.2006. 02:17 ] @
koji forum SW? Verzija takodje?

Ako nisi radio redovan backup ne moze ni Bog otac da ti pomogne sada da vratis stare postove. Mada probaj da pitas svog hosting provajdera... mada sam skeptican po tom pitanju da ce se cimati da ti vade poslednji backup sa njihovog bekapa (ako ga uopste rade).

[ Milos Dedijer @ 01.05.2006. 00:01 ] @
pagesperso.laposte.net/pixelartforum

je u pitanju ;)

Nemojte otvarati ako vam se ne gase browseri posto je divljak stavio beskonacnu petlju sa msgbox...

A sinovac, ako nisi radio back up onda nema nista od toga...
[ Danilo Cvjeticanin @ 02.05.2006. 11:01 ] @
Citat:
evo: narode !

hacked by us3rg0d

izgleda da mi je neko hakerisao forum jer kada se pocne ucitavati forum dobijem pop-up prozor na kojemu je poruka iz naslova posta. jel ima kakvo rjesenje da se forum vrati bez gubitka postova itd? jel se moze nekako vidjeti ko je tj. sa koje ip adrese se to uradilo.

molim vas za pomoc i unaprijed zahvaljujem.

LOOOOOOOL

Ma jel to free forum hosting? Nikada nece dobiti backup :(
[ Cracker @ 02.05.2006. 15:55 ] @
E sto mrzim te male na*urcene klince "hackere" koji u zivotu nisu napisali kod.

Evo ti ovaj link za ubuduce, pod pretpostavkom da si koristio phpBB2 forum:http://www.in-my-opinion.org/in-my-opinion-3734.html

[Ovu poruku je menjao Cracker dana 02.05.2006. u 16:55 GMT+1]