[ anon75319 @ 02.03.2006. 20:38 ] @
Imam knjigu koju sam kupio sasvim slučajno jer je bila nevjerovatno jeftina a zove se C# web progeramiranje. Knjiga mi več mjesecima stoji na polici nepročitana i skrzoz nova, a danas sam ju otvorio jer me zanimalo kako izgleda ASP.NET kod i što se s njim može napraviti. Malo mi privuklo učenje jezika pa imam par pitanja za vas. 1. Što se sve može napraviti sa ASP.NET, može li se u njemu pisati recimo neka news skripta, CMS sistem, forum...? 2. Dali se za testiranje skripti mora imati drugačiji server od onog na kojem testiram php skripte(linux server) 3. Mogu li podignuti lokalni server? 4. Koju bazu podataka koristi ASP.NET , tj. koja je najpogodnija i koja se najčešče koristi 5. Dali je Dreamweaver 8 pogodan za učenje ASP.NET ili trebam nabaviti neki drugi. Ne preporučujte mi Visual Studio jer mi nece raditi na mojem računalu...(nemam SP2, pa nece instalaciju pokrenuti...) 6. Dali je uopče lagano naučiti ASP.NET ? Koliko se razlikuje u sintaksi od C++ i jezika koji su izvedeni iz c++ 7. Dali uopče danas ima potražnje za ASP.NET programerima? |