[ gogson @ 04.03.2006. 17:17 ] @
| Sta treba dodati na boot cd win xp da pri instalaciji , tj sta treba izmjeniti da se upise serijal , vremenska zona itd , osnovni podatci kad se instalira da ...ubacis cd i da se ne moraju stalno upisivati podatci seriskog broja i ostalih stvari...da se sam instalira....Malo sam iskomplikovao ...Ubacis cd i on sve sam odradi do kraja..
Hvala na odgovoru... |
[ Shadowed @ 04.03.2006. 17:26 ] @
Potrazi na forumu informacije o unatended instalaciji. Ukoliko ti ne bude jasno javi...
[ gogson @ 04.03.2006. 20:38 ] @
Ukratko , uopste ne zelim ulaziti u taj problem sklapanja cd imam vec gotov xp sa sp3 , problem je druge vrste .. najbolje bi bilo kad bi kontaktirali preko pp , skontaces sigurno o cemu je rec , uglavnom treba mi koji je file gdje se upisuju podatci tipa vremenska zona , user name , itd...
[ pctel @ 04.03.2006. 21:08 ] @
Lepo ti kaze covek sta da radis a ti i dalje filozofiras...
[ gogson @ 04.03.2006. 21:32 ] @
Ok , sto se odmah nerviras , ne zanima me uopste da ja kreiram cd koji sam sve radi , vec je to neko drugi pametno uradio i koji to zna , nego samo male izmjene ,,, nasao sam sto mi je trebalo u svakom slucaju hvala ,,, link po link pozdrav
[ Shadowed @ 05.03.2006. 15:54 ] @
Unatended instalacija i ne predstavlja integrisanje software-a u instalaciju Windows-a vec upravo to sto tebi treba.
[ VRKY @ 07.03.2006. 18:38 ] @
[ basic10 @ 09.03.2006. 22:47 ] @
Unattended instalacija ... trebas napraviti winnt.sif fajl koji ces spakovati u i386 folder koji sadrzi informacije o tvom Win ... evo ti primjer, pa iskoristi sta ti treba ...
Code:
;SetupMgrTag
[Data]
AutoPartition=0
MsDosInitiated="0"
UnattendedInstall="Yes"
AutomaticUpdates="Yes"
[Unattended]
UnattendMode=FullUnattended
OemSkipEula=Yes
OemPreinstall=Yes
Repartition=No
UnattendSwitch=Yes
WaitForReboot=No
DriverSigningPolicy=Ignore
TargetPath=\WINDOWS
[GuiUnattended]
AdminPassword="***********"
EncryptedAdminPassword=NO
OEMSkipRegional=1
TimeZone=105
OemSkipWelcome=1
[UserData]
ProductKey=XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX
FullName="XXXXXX"
OrgName="XXXXXXX"
ComputerName=DESKTOP
[WindowsFirewall]
Profiles=WindowsFirewall.TurnOffFirewall
[WindowsFirewall.TurnOffFirewall]
Mode=0
[TapiLocation]
CountryCode=45
Dialing=Tone
[RegionalSettings]
LanguageGroup=2,1
SystemLocale=00000409
UserLocale=00000406
InputLocale=0406:00000406
[Identification]
JoinWorkgroup=WORKGROUP
[Networking]
InstallDefaultComponents=Yes
[Branding]
BrandIEUsingUnattended=Yes
[url]
Home_Page=http://www.google.com
[IEPopupBlocker]
BlockPopups=Yes
FilterLevel=Medium
ShowInformationBar=Yes
[Components]
msnexplr=off
[Proxy]
Proxy_Enable=0
Use_Same_Proxy=0
[SetupParams]
UserExecute="%SystemDrive%\Install\Xplode\XPlode.exe /xml:#SYSTEMDRIVE#\Install\Xplode\WinXPPro.xml /log:#SYSTEMDRIVE#\WinXPPro.log"
linije koje su oznacene stringom [SetupParams] se odnose na xplode sistem instalacije koja se izvrsava na -11 do -9 min ... ako ne znas sta je to, slobodno izbrisi kompletan string ...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.