[ NrmMyth @ 05.03.2006. 11:53 ] @
Imam ovakav problem prilikom redirekcije standardnog ulaza na komandnoj aplikaciji Ovaj kod mi zapne na WaitForExit(). Moja pretpostavka je da se WriteLine() dogode prije nego applikacija dodje u stanje iscekivanja unosa, pa se oni zanemare, posebno na "Press any key to continue... ." I onda tu cekam. Malo sam gledao i shvati da meni treba nesto kao WaitForInputIdile() koja ce raditi i za komandne aplikacije. *attchan je program koji se pokrece sa Process.Start() da vidite kako radi* Code: app.StartInfo.RedirectStandardInput = true; app.StartInfo.RedirectStandardOutput = true; app.StartInfo.UseShellExecute = false; app.StartInfo.CreateNoWindow = true; app.Start(); app.StandardInput.AutoFlush = true; app.StandardInput.WriteLine( "unos 1" ); app.StandardInput.WriteLine( "prekid Pres any key to continue..." ); app.WaitForExit(); //stane vjerojatno zato jer Press any key ceka outputStr = app.StandardOutput.ReadToEnd(); Hvala vam ako ste samo procitali ovo. [Ovu poruku je menjao NrmMyth dana 05.03.2006. u 12:54 GMT+1] |