[ webmaster1 @ 05.03.2006. 13:58 ] @
Kod je vrlo jednostavan.....ali ne radi onako kao što sam zamislio... Probao sam i sa fileSize...rezultat je isti: Pročita sadržaj direktorijuma i ispiše imena fajlova, ali kao veličinu vraća 0KB osim za jedan fajl.. Code: function listaj ($dirname){ if ($handle = opendir('./download/'.$dirname.'/')) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != "..") { $stats = stat($file); echo "$file(".$stats['7']." KB)<br>"; } } closedir($handle); } } .mislio sam da je možda nešto vezano za extenziju fajla, pa sam natrpao i exe, jpg, pdf...ali isti je.... daje veliičinu samo tog jednog koji je JPEG, a za ostale (medju kojima ima i jpeg-ova) izbacuje grešku Code: Warning: stat(): Stat failed for leftImage.jpg (errno=2 - No such file or directory) in c:\program files\easyphp1-8\www\aros\src\funkcije.php on line 62 leftImage.jpg( KB) logo_moj.jpg(3912 KB) i onda naravno da je veličina fajla 0KB Da li neko ima ideju kako ovo regulisati i u čemu je uopšte problem??? [Ovu poruku je menjao webmaster1 dana 05.03.2006. u 15:00 GMT+1] |