[ zei @ 06.03.2006. 12:54 ] @
Polovan naravno. Da li vredi kupiti taj aparat za te pare (130e)? Naravno kupujem ga od pouzdane osobe tako da nije ostecen....
Vasa misljenja?
PS
Pokusao sam da nadjem nesto o tome ali svi postovi su dosta stari (kao i aparat)
Hvala
[ Foto-man @ 06.03.2006. 13:26 ] @
mozes da uzmes za 150 evra bolji i noviji model canon a510, sa 3 megapiksela i 4 *puta* zumom. To je mnogo bolji izbor, cak i da je a75 nov, a posto je polovan, onda ga nikako ne bih uzeo, nego a510 za 150 evra.
[ FlashGrounder @ 06.03.2006. 13:34 ] @
meni je a75 prvi digitalac koji sam nov + 128mb + 32mb kartice sve zajedno platio 205E decembra 2004...

sto se tice aparata kao aparata, ako si pretrazivao stare teme verovatno si se nacitao hvalospeva o mogucnostima, kontrolama i kvalitetu fotki u odnosu na cenu tako da ja sve to mogu samo da potvrdim jer sam od prvog dana do sada ultra zadovoljan i cesto ga koristim za prilike kada ne mogu sa sobom da nosim veci aparat, ispucao sam preko 10000 fotki u razlicitim uslovima i nikad nije stucnuo :).

do skoro si kod aksela mogao da nadjes, a mozda jos uvek ima A510(za nekih 150e ako se ne varam), koji je naslednik A75-ice s tim sto ima 4X zum i jos neke sitnice, ali ono sto mi se kod njega ne svidja je sto koristi 2 umesto 4 baterije kako je kod a75, pa mi zato deluje da je a75 malo brzi, tezi i zgodniji u radu ;)

ne znam da li uz aparat dobijas baterije, punjac i karticu, a to bi ti mnogo znacilo i za sve to ukupno bi meni bila ok cena od 130e, a bez tih dodataka bih se porazmislio.

pozdrav!