[ Trol Witchdoctor @ 06.03.2006. 22:43 ] @
Najiskrenije se izvinjavam modovima ovog foruma ako ovakva tema već negde postoji,ali nisam baš u prilici da šaram forumom, jer me dajl-ap jebe profesionalno.

Elem, pogledao sam par tema, ali interesuju me komentari ljudi koji već izvesno vreme koriste usluge naših voljenih provajdera u cilju eksploatacije ADSLa.

Šta uzeti?

Kod koga i zašto?

Ko su zlikovci koji svojim mušterijama šalju preteća pisma zbog korišćenja torenta?

Gde je najbolja usluga za plaćeni novac?

Nisam u prilici da se dočepam kabla ili bežičnog, pa se premišljam oko ADSLa.

Podelite svoja pozitivna i negativna iskustva, ne bilo vam zapoveđeno.
[ yu1ny @ 07.03.2006. 12:29 ] @
Evo mog iskustva:
Posle pretrazivanja sajtova Beogradskih provajdera, odlucih se za PTT net, ne samo zbog cene (koja je btw jedna od najnizih) nego sto su glavni (jedini) provajderi net usluga u Srbiji.
I mogu ti reci da nisam pogresio, placam prva 3 meseca po 1050 dindzi za flat 256 (posle 1700), na 90% sajtova kad skidam nesto zakuca se na 26K i ne mrda i sve radi k'o satic. Dobio i Asus usb/ruter i nisam ga do sad ni jednom resetovao.
Eto.
[ mexico @ 07.03.2006. 13:44 ] @
Citat:
yu1ny: nego sto su glavni (jedini) provajderi net usluga u Srbiji.

???????????????????
[ calexx @ 07.03.2006. 14:27 ] @
Citat:
yu1ny: PTT net, ne samo zbog cene (koja je btw jedna od najnizih) nego sto su glavni (jedini) provajderi net usluga u Srbiji.
I mogu ti reci da nisam pogresio, placam prva 3 meseca po 1050 dindzi za flat 256 (posle 1700), na 90% sajtova kad skidam nesto zakuca se na 26K i ne mrda i sve radi k'o satic.
Nije PTT provajder niti daje linkove, valjda misliš na Telekom mada nije baš toliko bitno. A ovo za 26k ... još jedna potvrda da mi je bolje sa SBB i nekih 30k u proseku. Da li neku uopšte prelazi ovu cifru?
[ pisac @ 07.03.2006. 21:31 ] @
Citat:
yu1ny: nego sto su glavni (jedini) provajderi net usluga u Srbiji.

PTT i Telekom su dve firme, odvojile su se pre više godina. Glavni provajder je Telekom, a od PTT (Pošta Telegraf Telefon) je ostalo samo P (Pošta)

:-)
[ zdravko vas 5051 @ 07.03.2006. 22:38 ] @
Da osim sto je Ptt trenutno jak kao Karic ..... posle dobijanja njegove imovine . Telekom je mozda jos jaci ali on je za popunjavanje rupa saveznoj vladi.
@calexx ..... prelazim ja tu brzinu na ISDN.u .... kada prikljucim pedale ...... ide ko po*izdelo , cak i brze nego sto ti pitas .
[ enes @ 14.03.2006. 23:41 ] @
Ono sto mene interesuje je da li PTT daje dinamicku JAVNU IP adresu i da li ogranicava portove??? Isto me interesujue i za Neobee..

Pozdrav

[Ovu poruku je menjao enes dana 15.03.2006. u 00:42 GMT+1]
[ farmer @ 15.03.2006. 09:51 ] @
neobee shara, malo blokira malo ne... kako kad. Uglavnom dok sam bio kod njih preko dana je dload sa ftp servera ishao oko 5-8 kb/s a odnda se polako povecjavao, da bi posle ponocji ishao full brzinom. za p2p ne znam ali koliko vidim kod drugih ista je pricha, znaci sve sto ne ide preko http-a ishlo je sporo ;)

[Ovu poruku je menjao farmer dana 15.03.2006. u 10:53 GMT+1]