[ zagorecForEver @ 07.03.2006. 07:30 ] @
Ovako, program koji uredno radi na jednom stroju, kada sam ga prebacio na drugi stroj, u određenom trenutku javlja grešku "Operation must use an updatable query."
Na oba stroja je Office 2003 s tim da na ovom na kojem ne radi je instaliran i Office SP2
To je sve što sam uočio kao razlika...
Kad se javi poruka?
Preko update querija prebacujem podatke iz jedne excel tablice u drugu... vrlo jednostavno, ali ne radi....
Pokušao sam nanovo napraviti nešto slično, ali ne radi!!!! (npr. linkam neku excel tablicu, i preko update query-a želim popuniti polja.
Gledao u Helpu i nije mi pomoglo jer slučajeve koje oni navode (dupla vrednost polja koji se update, zaštićeno polje i ostalo...) nisu ni približni...

Da li netko ima kakvu ideju o čemu se tu radi?
Zahvaljujem!!
[ whitie2004 @ 08.03.2006. 11:42 ] @
Ako ste brzi na tasteru mozete od programa traziti da vas upozori da pustate odredjen tip kverija. Kako je to nacin da se brzo i efikasno zezne velika kolicina podataka, ima logike. Ako se pak cesto susrecete sa tim porukama i imate poverenje u svoju koncentraciju - lepo iskljucis. Odes u tuls - opsns - edit/fajnd i okcekiras ona 3 najkija za konfirmaciju.
[ zagorecForEver @ 09.03.2006. 14:07 ] @
whitie2004 , da ali qveri nište ne napravi... javi traj error i gotovo. Ni jedan qveri me radi update??!?! Što je u najmanju ruku čudno...