[ kan @ 08.03.2006. 12:21 ] @
Koristim XOOPS vec par mjeseci ali mi je ovih dana trebalo da ukomponujem stranicu koja je radjena u html i XOOPS sistem. Naravno instalirao sam multimenu i sve to podesio sto se tice linkova i ostalog.
Problem je nastao kad sam pokusao da dodam te linkove u blokove na glavnoj stranici. Sve sam odradio u system admin>list all blocks, dodao sta zelim i napravio privilegije za grupe korisnika ali mi se ti blokovi ne pojavljuju na glavnoj stranici. Isto tako sam provjerio i u grupama sta koja ima od privilegija i svagdje prikazuje da imaju privilegije i da su vidljivi ti blokovi ali njih nema.
Ostao mi je recimo sa lijeve strane samo blok za prijavljivanje a sa desne trenutni korisnici, novi naslovi u forumima i pretrzivanje.
Nije mi jasno je li ovdje problem do samog sitema ili sam ja nesto propustio mada sam procesljao cijeli xoops.org sajt i nisam nista nasao sto vec nisam odradio.

Poceo sam sa prevodom xoops sistema sa modulima koji se najvise koriste pa nebi bilo lose da sve te prevode koji su do sada odradjeni to skupimo i napokon postavimo na xoops.org.

Hvala na odgovorima

[ zdaki @ 20.12.2006. 21:47 ] @
E brate aj posalji prevod ako imas na [email protected]