[ lweb @ 08.03.2006. 20:04 ] @

Moze li mi neko reci sta trebam napraviti da mi pretrazivac bolje pronade stranicu.

Imacu samo index stranicu u koju cu staviti swf stranica . Na index stranicu sam upisao
<meta name="Description" i <meta name="Keywords"

Na prtrazivacu treba prijaviti i to se ceka 14 dana .
Treba li jos sta napraviti ili je to sve.
[ i-design @ 12.03.2006. 18:30 ] @
I mene ovo interesuje posto upravo zavrsavam jedan full flash site-ic, znam da ima neka fora ali zaboravih sta i kako... Naravno da moze preko meta tagova, ali znam da sam citao da ima jos fora za bolje i preciznije rangiranje
[ Seoski_Vrac @ 26.03.2006. 00:32 ] @
mogu ti reci samo da je to CELA nauka .. da budes u TOp rank ... ali trebas odabrati dobre key words za meta tag,
to je naravo pod stavkom 1.. moras se linkovati npr. google na www.google.com/addurl i jedina ali najteza fora da ti sajt bude linkovan ... na vise sajta.. prostije receno da se oglasavas na drugim sajtovima.. koji su dobro raknirani e to sa sobom povlaci i tvoj rang i tako .. pa zelim ti srece.. u tome.. mogu ti samo jos i to reci da nebi bilo lose da pronadjes neki sajt za optimizaciju sajta .. i to nije lose..
pa ako sam bar malo pomogao .. u tem bolj Pozz od Vraca ;)
[ sojic @ 04.04.2006. 12:34 ] @
Pogledajte Forum Pretrazivaci http://www.elitesecurity.org/forum/83. Ako vam je sajt kompletno u Flash-u, zaboravite TOP poziciju, u opste, zaboravite listing na pretrazivace.
[ SASHA24 @ 06.04.2006. 01:14 ] @
Ne zaboravite da i u Document Properties u Flash-u 8 upisete Title i Description.Po mogucstvu ne pretvarajte tekst polja u simbole.
[ lweb @ 06.04.2006. 20:22 ] @
Hvala za savjet