[ dushkoue @ 09.03.2006. 10:15 ] @
Na MSI P4N Diamond i CPU P4 3.2GHz imam Geil PC2-5300(667MHz)256MBx2kom.
Sve radi odlično ali DVD filmovi i uopšte instalacija Power DVD-ija ili nekog drugog softwera je nemoguća.Nije softwerski kvar,da li je neko imao sličan slučaj?
[ JOJO847 @ 09.03.2006. 12:29 ] @
Zašto bi to bio baš problem sa DDR2 memorijom?
Što znači da je instalacija nemoguća?Kako prolazi instalacija windowsa?Imaš li sve odgovarajuće drivere(primjerice grafika)?
daj malo više podataka
[ Trantor @ 17.11.2006. 11:31 ] @
Ja takodje imam DDR2 memoriju i ne znam da li je to problem ili ne ali kad pustam DVD vidi se kao los VHS snimak. DivX je za 2 klase bolji. Probao sam da reinstaliram Windows ali ne vredi opet isto. Stavio sam i drajvere za graficku znaci sve regularno. Cak nisam hteo ni driver za TV karticu da stavim jer sam cuo da to moze biti problem ali opet isto. Ima li neko ideju sta da radim.
[ Nenad Vranjanac @ 17.11.2006. 15:45 ] @
Citat:
Trantor: Ja takodje imam DDR2 memoriju i ne znam da li je to problem ili ne ali kad pustam DVD vidi se kao los VHS snimak. DivX je za 2 klase bolji. Probao sam da reinstaliram Windows ali ne vredi opet isto. Stavio sam i drajvere za graficku znaci sve regularno. Cak nisam hteo ni driver za TV karticu da stavim jer sam cuo da to moze biti problem ali opet isto. Ima li neko ideju sta da radim.

kakve ovo veze ima? taj problem moze da bude ili do losih kodeka, ili loseg plejera, ili (najverovatije) do piratskih bioskopskih kopija. brisi ovo pre nego sto te neko stavi u bisere... ;-)

"resenje" ti je da promenis "dobavljaca" ;-D