[ jackofblades @ 14.03.2006. 22:55 ] @
NEmam vise JAAAKO veliki problem. Ovo je reseno. Resenje ovog problema je ovde ili malo nize u ovom postu Novi problem je na:ovde ili malo nize u ovom postu Prica kaze sledece... Pravio sam dizajn koji sam drzao po sredini Code: body {... text-align: centre; ...} Onda sam odlucio da promenim dizajn iz osnove, ali da zadrzim centriranje. E... Poceo sam kao i uobicajeno da kuckam i kad sam standardne elemente definisao u*.css fajlu, hteo sam polako da radim content. Od tada, pa na dalje, u Firefox-u NE-MO-GU da dobijem centriranje. Nom-stop je left-aligned. U Internet Explorer-u radi sve normalno, ali u FF ne. Pokusao sam da prekucam kod iz prethodnog dizajna (koji tangira centriranje), ali bezuspesno. Onda sam copy-paste-ovao (za svaki slucaj) i opet nista. Btw, koristim Dreamweaver 8.0. Vise ne znam sta bih. Izludeo sam. Na to sam potrosio preko 5 sati! Ili sam preumoran, pa ne vidim gde gresim, ali tako banalna stvar me nervira. Znaci kod mi ide: Code: body { padding: 0; margin: 0; text-align: center; } #wrapper { margin: 0; text-align: justify; position: relative; width: 720px; height: 550px; background-color: #cccccc; z-index: 1; } #sadrzaj { width: 480px; height: 550px; background-color: #666666; left: 0; z-index: 2; } Znaci, ovo je kod koji sam iskucao SAMO za ovu svrhu. Zna li neko i moze li mi pomoci? Hvala unapred. [Ovu poruku je menjao jackofblades dana 17.03.2006. u 14:13 GMT+1] |