[ Okram_marko @ 15.03.2006. 02:48 ] @
pozdravljam, E ovako. Imam flash formu za slanje mail-a gdje imam NAME, E-MAIL, MESSAGE i NUMBER Kada pritisnem "Send" flash komunicira sa php skriptom i skripta salje mail. E sada, ja bih da mi se taj isti mail zapise u neku "bazu podataka". Ta baza bi bila neki txt fajl (zbog samog kasnijeg citanja samog fajla). Fol je u tome sto bi to bio jedan TXT fajl i samo bi se nadopunjavao. Evo php skripte koja salje mail: <pocetak? $ToEmail = "[email protected]"; ##$ToName = "Jeff"; $ToSubject = "Mail sended from XXXXXXXXX site"; $EmailBody = "Sent By: $name\nSenders Email: $email\nSenders Phone: $number\n\nMessage Sent:\n$message\n\nSender Information "; $EmailFooter="\nThis message was sent by: $name from $REMOTE_ADDR IP Adress"; $Message = $EmailBody.$EmailFooter; mail($ToName." <".$ToEmail.">",$ToSubject, $Message, "From: ".$name." <".$Email.">"); Print "_root.Mail.EmailStatus=Complete - Your mail has been sent"; ?kraj> Ja bih samo ovu istu formu volio upisati u txt fajl koji bi izgledao ovako: 1.) NAME: xxxxxxxx E-MAIL: xxxxxxxx NUMBER: xxxxxxxx MESSAGE: xxxxxxxx DATE: (datum kada je mail poslan - vrijeme pokupiti sa servera) 2.) NAME: xxxxxxxx E-MAIL: xxxxxxxx NUMBER: xxxxxxxx MESSAGE: xxxxxxxx DATE: (datum kada je mail poslan - vrijeme pokupiti sa servera) 3.) NAME: xxxxxxxx E-MAIL: xxxxxxxx NUMBER: xxxxxxxx MESSAGE: xxxxxxxx DATE: (datum kada je mail poslan - vrijeme pokupiti sa servera) itd. Znaci svaki naredni mail se upisuje u isti txt fajl. HVALA!!! [Ovu poruku je menjao Okram_marko dana 15.03.2006. u 03:51 GMT+1] |