[ urkozamanje @ 17.03.2006. 14:23 ] @
Na lokalhostu sam razvio aplikaciju koja radi savrseno. Kada joj pristupam iz mreze sve radi bez ikakvih problema. Problem se javio kada sam pokusao da je dignem na drugi server unutar mreze. Izgleda da su php ini podesavanja drugacija na drugom serveru ali ja ne znam tacno koja. Uporedjivao sam neke ova dva php.ini -ja i nisam provalio o cemu se radi. Ide ovako: prva je login strana gde unosim kor ime i sifru (u ovom slucaju tel zaposlenog) , to me vodi na stranu autorizacija.php gde mi izbaci upozorenja kopja sam dole naveo. Da ja sad ne bih lupao kojekakve gluposti .. na localhostu php 5.0.5 na serveru php 4.2.4 dev Code: <?php if (!isset($_POST["txt_korisnik"]) || !isset($_POST["txt_sifra"])) { header("Location: index.php"); exit; } //konekcija na bazu $user="moj-user" ; $passwd="moj-pass"; $connect = mysql_connect('10.1.x.x', $user, $passwd) or die('nije uspela konekcija: ' . mysql_error()); // echo ' konektovan <br/>'; $db = 'prolasci'; mysql_select_db($db) or die('nije uspela konekcija na bazu ('.$db.') zbog : '.mysql_error()); echo 'konektovan na ('.$db.') uspesno <br/>'; // echo $_POST["txt_korisnik"]."<br/>"; // echo $_POST["txt_sifra"]."<br/>"; $upit=sprintf( "SELECT user_name, telefon FROM entel WHERE user_name='%s' and telefon ='%s' ",$_POST["txt_korisnik"],$_POST["txt_sifra"]); $rezultat_upita=mysql_query($upit,$connect); if (mysql_num_rows ($rezultat_upita)==1) { session_start(); $row = mysql_fetch_row($rezultat_upita); $_SESSION["korisnik_k"]= $row[0]; $_SESSION["sifra_k"]= $row[1]; header("Location: prikaz_k.php"); echo " test" ; } else { header("Location: index.php"); echo "neuspelo" ; exit; } mysql_free_result($rezultat_upita); mysql_close($connect); ?> upozorenje: Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php:18) in /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php on line 32 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php:18) in /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php on line 32 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php:18) in /home/infonet/skener_k/autorizacija_k.php on line 38 test Ovo mora sto pre da proradi inace sam najebao!!! :-) [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 17.03.2006. u 15:25 GMT+1] [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 17.03.2006. u 15:28 GMT+1] [Ovu poruku je menjao urkozamanje dana 17.03.2006. u 15:30 GMT+1] |