[ Schima @ 17.03.2006. 14:44 ] @
Postovani,
Ne znam pod koju temu spada moj problem, pa ga evo procitajte ovdje:
Postoji li mogucnost da ogranicim vreme provedeno na Internetu. Radi se o PC-u sa DialUp - ISDN vezom za goste u hotelu koji bi se povezali na Internet a nakon 10-15 min da se veza automatski prekine. Nije zbog ogranicenja slobode surfanja, nego vise da se ne zaborave diskonektirati. Mozda se moze rijesiti nekako softverski, ili neki hardverski uredjaj. Mozda je resenjeu eksternom modemu i obicnom timeru za napajanje. ?!?

U svakom slucaju svi predlozi su dobrodosli
[ miksi @ 17.03.2006. 15:47 ] @
Zar nije bolje da im tacno sracunas troskove koriscenja Interneta i uracunas u cenu? Tebi je, valjda, u interesu da gosti koriste Internet? Drugo, iznervisaces one koji nesto skidaju ili salju, pa im to prekines na pola. To ti, generalno nije dobro resenje, vidi kako to rade drugi hotelijeri!
[ Schima @ 19.03.2006. 06:36 ] @
I ja mislim da bi bilo iritirajuce da im dodje do prekida u nezgodnom trenutku, ali verzija o dodatnom trosku mi nije dobra opcija jer zelim da to bude besplatno!
[ Goran Mijailovic @ 19.03.2006. 18:11 ] @

Citat:
Nije zbog ogranicenja slobode surfanja, nego vise da se ne zaborave diskonektirati.

Idle time before hanging up...

u properties od konekcije, tab options

[Ovu poruku je menjao Goran Mijailovic dana 19.03.2006. u 19:13 GMT+1]
[ Shadowed @ 20.03.2006. 11:56 ] @
Uz napomenu da to nije bas siguran nacin jer ako ima iole protoka (npr ostane neki IM ulogovan) nece se prekinuti veza.
[ dragancesu @ 20.03.2006. 12:55 ] @
Sve je moguce pa i to kako si zamislio ali da li je lepo? Nisam se bavio ovim problemom pa ne mogu reci nesto konkretno. Medjutim, mislim da je ovo davno reseno u internet kafeima.
[ Goran Mijailovic @ 20.03.2006. 20:02 ] @
Pa kako onda? Da gosti hotela uplate vreme? Ili da dobijaju besplatne kupone, svejedno nije problem resen time, sta ako neko hoce celu noc na net?? Covek rece da nece da naplacuje?
[ Fuzz @ 20.03.2006. 22:32 ] @
Pa jel` nije normalnije razvuci neku mrezu?
[ Shadowed @ 21.03.2006. 11:30 ] @
Zar nikom ne pada najjednostavnije resenje sa ScreenSaver-om? :).