[ Hackman @ 19.03.2006. 03:14 ] @
Imam jednu dilemu pa bih vas zamolio za mišljenje o tome.
hoću da uzmem ADSLali se dvoumim između rutera i posebnog računara kao servera ja i moj brat imamo svako svoj računar i jedan koi ne koristimo a on bi
nam služio kao server ili bi bilo bolje da ne ubacujemo taj računar već da uzmemo ruter. šta vi mislite o tome šta je bolje. Unapred hvala na odgovorima
[ bobiska @ 19.03.2006. 09:11 ] @
Koliko sam shvatio iz kuknjave mnogih koji se bakcu sa ruterom, server pravi mnogo manje glavobolje, ili ih ne pravi uopste. A posto vec imas 3. komp, mislim da nema razloga da bacas dodatnu kintu. Neka me neko ispravi ako gresim. Poz.
[ LordVLAD @ 19.03.2006. 14:49 ] @
Koliko vidim, ljudi imaju probleme jedino sa Conexant router-ima, dok na ostalim sve podesis i ne mislis.

Evo ja nisam gasio/resetovao ovog mog jeftinog ASUS-a vec preko 20 dana.
[ bobiska @ 19.03.2006. 17:56 ] @
Citat:
LordVLAD: Koliko vidim, ljudi imaju probleme jedino sa Conexant router-ima, dok na ostalim sve podesis i ne mislis.

Evo ja nisam gasio/resetovao ovog mog jeftinog ASUS-a vec preko 20 dana.

A jel ti 256/64 i ako jeste, kako ti deli protok u slucajevima surfa i posebno, u slucaju istovremenog downloada na 2 kompa? Nije cinizam, nego me stvarno interesuje (da me pogresno ne razumes).
[ vladimirt @ 19.03.2006. 19:47 ] @
Ja imam Sezamov conexant router (za ISDN). Prvih dan-dva nisam mogao drugačije da se povežem na net sem preko proxija. Jedno jutro upalim kompjuter i sve radi kako treba. Od tada je prošlo 20 dana. Ruter nemam potrebe da resetujem, a računar uredno ujutro upalim i uveče ugasim.