[ echelon @ 19.03.2006. 20:16 ] @
| jedan lik na ovom podrucju radi wireless infrastrukturu, tj svoju neku privatnu mrezu...
to isto ja i kolege radimo. e sad... ja pitam toga lika ako imas mrezu zasto ja nikada
sa laptopom nisam uhvatio nikakav signal od te tvoje mreze??
- kaze on meni pa nemozes ni viditi signal dok ne upises pass i acc???(password i account)
-MOLIM?
- kaze: ja sa laptopom svojim stojim ispod antene i nevidim signal sve dok ne ukucam pass i acc.
-pitam ga kako je to moguce...
a on pametan..."sve ces vidit" kaze....
ovo mi izgleda toliko glupavo...ne znam mozda je moguce..ali ja to nemogu zamisliti..
pa zato molim ako neko moze da mi objasni!?!? |
[ buljko @ 19.03.2006. 20:34 ] @
Postoje AP-i koji imaju Invisible mod, gde je potrebno uneti poznate podatke da bi se pristupilo mrezi tako da taj tip, najverovatnije, govori istinu.
[ reinkjet @ 19.03.2006. 23:54 ] @
nabavi neki linux sa kismet-om, cuo sam da ima neka distribucija na cd-u sa svim wireless tools-ima koja izbutuje lindzu bez instalacije i fercera brez problema
startuj kismet il sta vec ima tu pokreni neki od snifera il sta vec ima pa ga onda pitaj koji od passworda koje si povato da koristis :)
[ echelon @ 20.03.2006. 00:55 ] @
>Postoje AP-i koji imaju Invisible mod, gde je potrebno uneti poznate podatke da bi se pristupilo mrezi tako da taj tip, najverovatnije, govori >istinu.
Invisible mod? ok gle..ti kazes trebalo bi unijeti podatke da bi se "pristupilo" mrezi, ok za pristup ako ti vidis signal...ali on kaze da meni treba pass i acc da bi vidio signal pa onda opet pass i acc da se kacim na mrezu...
ne razumijem...
reinkjet mozes li malo pojasniti ovaj post sto si stavio, ako nije problem, naravno?
[ N N @ 20.03.2006. 03:59 ] @
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.