[ Kosta ******um Rex Persia @ 20.03.2006. 01:19 ] @
Ovom prilikom, predstavljam vam program Media Coder, koji je vrlo vrlo moćan. Moćniji program u skorije vreme nisam video, bar što se tiče implementacije novih tehnologija. Taj program od skoro 14 MB, može da kompresuje(u oba pravca) WAV,MP3, Helix MP3, Real Audio, CT AAC+ v2(iz Winamp-a 5.21), Nero AAC, FAAC, WMA 9.1.

Probajte i javljajte vaše utiske. Naravno, program je još u razvoju, trenutna verzija je 0.37 build 1636, a skoro svaki dan, kineski autor izbacuje ispravke bagova i dodaje nove funkcije. Praktično, ovaj program se toliko brzo razvija da sam ja prijatno iznenađen. Ima vrlo malo bagova, a ako se i pojave, korisnici mogu da obaveste autora i on već sutradan ili za dva-tri dana, otklanja uočen bag.

Da ne dužim više, skinite program sa sajta http://www.rarewares.org/mediacoder i idite na deo sajta Download. Koga mrzi, evo i direktnog download dela, http://www.rarewares.org/mediacoder/download.htm

Puna verzija programa naziva se Official Download i teška je trenutno 13.8 MB, a updateovi se skidaju sa linka pod nazivom Get Latest Update, koji obično zauzima nešto preko 350 KB.

P.S. Ne zaboravite da svaki treći dan proveravate update link, jer, kažem vam, izuzetno često izlaze ispravke uočenih bagova i dodavanje novih funkcija.
[ Shon3i @ 21.03.2006. 21:06 ] @
Sta reci samo reci hvale ko ga nije probao neka proba.
[ KRUSADER @ 08.06.2006. 22:50 ] @
Da sve je to tačno, i ja sam bio oduševljen kada sam ga prvi put video, ali taj program nije ništa drugo do gui za MEncoder, i Audio Transcoder.
Ako mene pitate za kompresiju Video materijala ja koristim command-line MEncoder dok za kompresiju audio traka iz filmova koristim BeSweet(opet command-line).
A za batch audio encoding je mnogo bolje komercijalno rešenje - Easy Audio Extractor, posao izvršava mnogo sigurnije i brže od MediaCoder-a ili BeLight-a.

Inače u meni vlada mišljenje da su GUI-i frontendovi za CLI (trans)ili(en)codere vrlo bagoviti.