[ flylord @ 22.11.2002. 23:24 ] @
Da li bi neko mogao da objasni po cemu je SAP DB tolko karaktestican i koje su mu mogucnosti. Jel kolko sam video, jako je popularan u Australiji
Poz
[ miles_davis @ 26.11.2002. 20:46 ] @
Mi smo se na MFN malo zezali s tom bazom. Naravno, povuklo nas je to što je džabe (barem je tada bila, sada kako je, ne znam). Upoređivali smo performanse sa MySQL, radeći prilično primitivne uporedne testove i napustili je za projekat, jer je MySQL ošišao (naravno, razlog je mogao da bude i JDBC drajver, ali nismo mogli baš da čekamo da porade na tome).

U svakom slučaju, u drugom projektu gde klijent eksplicitno nju zahteva ćemo je koristiti, ali to je "na čekanju". U svakom slučaju, znaš gde je Mašinski, pa svrati za detalje.
[ flylord @ 29.11.2002. 18:45 ] @
Nisi samo rekao gde na masinski:))
Ja sam ti komsija, ona velika lepa bela zgrada odma sa desne strane masinskog. Jako sam zainteresovan da dobijem neki info oko baze, a da ne moram da je ucim i probam, ako mi se svidi , to cu i da uradim
Pz
[ Unilux @ 28.11.2004. 13:41 ] @
SAP DB je jedina njihova baza koju SAP nudi, kao opciju.
Nastala je od ADABASE, koju je SAP otkupio i nudi korisinicima bez "license cost",
(ali ti naravno mnogo ne korisiti bez licence za SAP).
Veoma je laka za zivot i administraciju, ali nisam se mnogo bavio performancima iste.