[ Sljamka @ 20.03.2006. 13:53 ] @
Problem sa copy,kada hocu da prekopiram ceo disk normalno krene ali na 80-85%pri pravljenju imidza zakuca i to uspori brzinu citanja, zatim pocne da loodi po monitoru resetuje temu na otvorenim prozorima programa a zatim i taskbaru na win klasik, da bi ceo monitor postao crn i nema pomoci osim restarta hardverskog. Win je skorasnji a sa sesticom nikada nisam imao slican problem. U medjuvremenu je i sa sesticom isti problem samo sto mi je sada kompletno ubila teme. servis Teme je uredno startovan ali kada hocu da promenim temu javi se eror i prijavi da ne odgovara u odobrenom vremenu. Probao sam da deinstaliram i ATI control center i drajvere za graficku. Stavio nove ali i dalje je situacija ista cak sada i Ati control centar nece da ucita, prijavljuje eror. Jel moguce da nero napravi ovakav djumbus.Jel imao iko ovakvih problema i sta raditi u ovakvoj situaciji.
[ perutina @ 21.03.2006. 22:46 ] @
Mozda trebas novi firmware.
Meni 7 nista nevalja, em sto sam unistio svaki drugi cd i dvd, em sto nemogu ni pisati u wordu kad mi przi.....em,....ovo ono...

[Ovu poruku je menjao perutina dana 21.03.2006. u 23:47 GMT+1]
[ MaxC @ 22.03.2006. 02:27 ] @
Takodje preporucujem izbjegavanje verzije 7.x (jos uvijek je nestabilna i nepredvidljiva u radu, da ne kazem beta),
preporuka: reinstalacija Windows-a i Nero 6.6.1.4. Mozes pokusati da "popravis" Windows deinstalacijom/reinstalacijom Nera i ciscenjem registry baze sa nekim "registry doktorom" ali to je prilicno neizvjesno i nesigurno rjesenje.
[ DMX23 @ 24.03.2006. 07:23 ] @
nije jos zavrsen nero 7.0.0.12 tako da se jos ne treba igrati sa njim dok ne bude 100 % ok
[ banca @ 24.03.2006. 22:33 ] @
Moja licna preporuka bi bila NERO 6.6 FULL.

inace instalacioni disk je oko 660 MB? (to govori dosta)

Mnogi se zale na 7 (bilo koje verzije)(7.0......)
Losa je jos i bice tako jos dosta vremena.

6.6 FULL (inace imam je ja) je ista kao 7 samo sto nije tako vizuelno uradjena.