[ milemile @ 21.03.2006. 08:19 ] @
Imam problem sa gledanjem i Divx i DVD filmova.Evo redom, imam nVIDIA 4MX 440 graficku karticu Crystal player i kada pustim film (bilo koji) ton ide brze od slike i tako je sa svim filmovima a kada pustim film na DVD player WIN DVD 4 slika je obrnuta te ne moze da se gleda. Deinstalirao dam graficku. plejere i DIVX, DVD i codeke i sve ispocetke i opet isto da li neko mozda zna resenje ili je imao slicnih problema i da li mi moze pomoci. Pozdrav !!
[ Ivic@ @ 21.03.2006. 13:46 ] @
Verovatno je problem sa codec-om. Skini sa neta K-lite mega codec pack
http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm
i probaj sa BS plejerom koji dolazi u paketu.
[ milemile @ 21.03.2006. 22:36 ] @
Probao sam i to FFDshow i desava se da slika krene pa stane !
[ milemile @ 22.03.2006. 08:22 ] @
Zvuk se ne prekida i sa njim je sve uredu, nocas sam probao i K-lite i FFdshow i Gardian jednostavno nepostoji sinhronizacija izmedju slike i tona, ton ide normalno a slika zaostaje i cinimi se da ide usporenije.
[ calexx @ 22.03.2006. 10:41 ] @
Da li zvuk ide brže od slike ili samo ide ranije? Kako ide ton sa onim plejerom koji obrne sliku naopačke? Da li si probao još koji plejer osim pomenutog?
[ Boboje @ 22.03.2006. 11:18 ] @
nemas potrebe da instaliras nikakve packove. dovoljni su ti xvid i ac3 filter a mozes da instaliras i divx 5. za dvd filmove instaliraj PowerDVD 6 i sa njim ce se instalirati i Cyberlink codeci. prethodno obrisi sve codece, restartuj komp koliko je potrebno i moja preporuka za player je MV2. nikad za 4 godine nisam imao probleme sa filmovima. ako ne uspe ili nesto nisi dobro odradio ili je problem u necem drugom
[ milemile @ 22.03.2006. 18:32 ] @
Resio sam jedan deo sa Divx ugradio sam Gordian 1.9 i Crystal player i u plajeru ima stelovanje a sada skidam power DVD da vidim da li ce brljati ili ne.
[ braker @ 22.03.2006. 23:08 ] @
Citat:
Boboje: nemas potrebe da instaliras nikakve packove. dovoljni su ti xvid i ac3 filter a mozes da instaliras i divx 5. za dvd filmove instaliraj PowerDVD 6 i sa njim ce se instalirati i Cyberlink codeci. prethodno obrisi sve codece, restartuj komp koliko je potrebno i moja preporuka za player je MV2. nikad za 4 godine nisam imao probleme sa filmovima. ako ne uspe ili nesto nisi dobro odradio ili je problem u necem drugom

That's it.CHeck it out