[ MiloshPetrovic @ 22.03.2006. 03:43 ] @
Radim jedan statican sajt u dreamweaver-u sa nekom malom dinamikom u vidu flash animacije (.swf) Interesuje me kako da iskljucim onaj "zoomIn/zoomOut" meni na korisnikov desni klick tj.da taj meni svedem na onaj manji. Naime, ja sam uradio sve sto sam pronasao na prethodnim temama (fscommand("showmenu",false), iskljucio sam opciju "Display menu" u Publish setings-u) ali se i pored toga zoomIn/zoomOut menu pojavljuje u Operi ali ne i u IE. Da li je to do browser-ovog html parsera pa zavisi od samog browser-a ili ipak postoji opcija da se taj meni iskljuci. Unapred hvala ******************************************************************** U sustini moj osnovni problem je u sledecem: kada napravim animaciju u flash-u (baner ili sl.) i sacuvam je na hardu, onaj html dokument, koji je posledica publish komande, se ponasa OK tj. kod njega nema "velikog" zoomIn menija (vazi i za Operu i za IE), medjutim kada ja .swf fajl ubacim u moju html stranicu (preko dreamweavera- import>media>flash) i kada je pokrenem, "veliki" zoomIn meni se pojavljuje na Operi dok je na IE on u svojoj sazetoj verziji.Pored gore navedenih podesavanja sam pokusao da direktno u html kod stranice dodam <param name="menu" value="false" /> ali ne vredi. Pretpostavljam da je za mnoge od vas ovih pitanja o zoomIn meniju preko glave, ali bi mi ipak znacio bilo kakav odgovor. Cisto da znam da li da se zezam oko toga ili da idem dalje.. [Ovu poruku je menjao MiloshPetrovic dana 22.03.2006. u 16:29 GMT+1] |