[ mdoki @ 25.03.2006. 18:57 ] @
pozdrav, cuo sam da je ANSYS jedan od trenutno najboljih FEA programa kakve su mogucnosti kreiranja modela u ANSYS-u? [Ovu poruku je menjao mdoki dana 05.04.2006. u 22:18 GMT+1] |
[ mdoki @ 25.03.2006. 18:57 ] @
[ srdjan milic @ 28.03.2006. 09:12 ] @
Nisam znao da je izasla verzija 9 i 10...mislim da i verzija 8 moze da vam odradi posao...
meni je omiljni link je http://www.ansys.com/ i tamo mozete naci gomilu informacija o proizvodima i resenjima.ponekada se ne isplati stavljati celokupan program samo da bi resavao neke specificne probleme (naprimer za staticke analize nije potreban modul fluida). [ mdoki @ 30.03.2006. 20:24 ] @
Ja sam ranije koristio catiu i vrlo brzo sam spoznao njena ogranicenja u pogledu analize, skoro sam saznao za ANSYS i interesuje me kakve su mogucnosti u pogledu kreiranja modela kao i kreiranja i analize sklopova u ANSYS-u, da li je bolje importovati modele iz drugog programa ili to raditi direktno u ANSYS-u? pozdrav [Ovu poruku je menjao mdoki dana 05.04.2006. u 22:22 GMT+1] [ cs_coyote @ 31.03.2006. 17:33 ] @
Pa lepo ti je dao link. A ako trazis to sto svi mislimo da trazis, bice buduce poruke obrisane, a za razlog procitaj pravilnik.
[ muconi78 @ 31.03.2006. 21:21 ] @
Kako se niko ne usuđuje da kaže *crackovani software*
![]() Naravno da je zabranjeno o njemu javno raspravljati i razmijenjivati ga ![]() [ srdjan milic @ 04.04.2006. 11:24 ] @
poruka je prvenstveno upucena coveku sa nick blazasus i moderatoru...zelim da ovim putem stavim jednu od mojih mail adresa <[email protected]> na koju blazasus moze da mi napise pismo jer mi sam forum nedozvoljava da komuniciram sa njim preko PM ili da mu saljem email preko foruma jer nemam vise od 20 postova da bih mi bilo dozvoljeno. posto zelim da ipak na neki nacin komuniciram sa tim covekom, objavio sam adresu, a takodje zelim da zamolim moderatora da ako misli da je ovo neprilicno i protivi se pravilima foruma da izbrise ovaj post i posalje mi opomenu na mail...
veoma hvala i nadam se da nisam prekrsio pravila foruma. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|