[ ka641 @ 27.03.2006. 23:35 ] @
Imam TP-Link karticu 551G, sat+dish i super signal i ping. Kacim se na mikrotik (logovanje preko sajta). Uglavnom net koristim za download torrentima ili DC++. I posto komp ne gasim retko kada docekam da ujutru skida. Ovo mi se nekad desava i kada ga pustim da skida preko dana nakon par minuta. Naime, protok stane, ne mogu ni bilo koji sajt da otvorim. Resenje mi je da resetujem komp i onda mogu opet da pristupim stranici za logovanje na mikrotik. ISP dozvoljava download non-stop. Ne znam da li je problem do mene ili provajdera? Jos mi se i desava da mi se komp zamrzne skroz. Apsolutno sve stane i kada ga resetujem vidim da me je opet izlogovao. Kada disejblujem wlan karticu tada mi se to ne desava. Reinstalirao sam i Win XP, ali nista. Prvo zamrzavanje je bilo odmah nakon instaliranja drajvera za TP-Link. Ponekad mi se i desilo da umesto stanice za logovanje dobijem stranicu "WLAN Managment...". Probao sam i sa drugim wlan karticama (Pheenet) i ista stvar se dogadja!? Hvala unapred! |