[ DragonHeart @ 28.03.2006. 10:58 ] @
| Poz, moj problem se sastoji u sledecem. Nabavio sam ovu kljiugu u pdf formatu na engleskom i preso prvo poglavlje (PHP Crash Course), sve super shvatio, medjutim problem nastao kada sam stigo go drugog poglavlja (Storing and Retrieving Data). Naime, tu mi kaze da radim sa failovima koji se nalaze u direktorijumu tom i tom. U prvom mi je isto to reko ali je onda bio ispisan i code kako se on pravi, ali ovde nema. Interesuje me dali neko zna gde mogu da se nabave ti failovi (prateci materijal - primeri koji se nalaze na CD-u) ili mozda ima nekog ko ima CD pa bi mogo da mi nareze i posalje. |
[ Radovan__III @ 28.03.2006. 11:08 ] @
Probaj ovde
http://www.ebooksclub.org/ orvo nadji knjigu pa onda pogledaj da li su otavili sorce pored
[ DragonHeart @ 28.03.2006. 12:59 ] @
Nisam uspeo nista da nadjem. Ima knjiga ali ne vidim da je ista prikaceno.
[ dragancesu @ 28.03.2006. 13:58 ] @
Ako postoji stampano izdanje te knjige onda ces na pocetku ili kraju teksta naci ISBN broj, pa onda google i velika je sansa da nadjes i primere
[ DragonHeart @ 28.03.2006. 21:00 ] @
Ok, uradio sam kao sto si rekao ali ocigledno ne znam kako da trazim. Neznam koje reci da upotrebim prilikom pretrage. Reci mi kako da trazim ili ako bi mogo da mi nadjes bio bi ti veoma zahvalan. Ako ne nadjem nista moracu da kupujem knigu a to bi onda bilo za mesec dana i dao bi ustedjevinu koju skupljam za komp sto mi se naravno nebi isplatilo. Broj je 0-672-31784-2.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.