[ vladared @ 28.03.2006. 21:29 ] @
| Na jednoj mašini imam kubuntu 5.10. Direktno je vezana na net (bežični net) i ono što mi nije jasno na drugim distribucijama su radili torrent klijenti, a na ovoj jednostavno neće. Pronađe traker, ispiše da je ok veza, ali ne dobija informacije o seed-ersima odnosno o peerevima. Proverio sam na više različitih torrenta koji pokrivaju različite portove iiiii jednostavno ne radi. Sve ostalo sa neta mi savršeno normalno funkcioniše. |
[ vladared @ 30.03.2006. 20:53 ] @
ugh ovde muku mučim, ali šta god pokušam ne radi... Da li neko ima ideju zašto mi se torrenti ne skidaju.. Probao sam sve torrente koje nudi sam ubuntu + azereusa i svi isto delaju... Kao kače se ali niše nema...
[ Comrade @ 01.04.2006. 00:48 ] @
Ej i ja sam imao isti problem. Mislim da je stvar u azuereusu, ja sam skinuo bittornado i radi mi super...
P.S. imam ubuntu 5.10
[ vladared @ 03.04.2006. 05:02 ] @
Definitivno nije problem u tome. Probao sam sve moguže verzije i dalje neće ni da mrdne. Pod Winom mi ti isti trakeri rade, kao i pod nekim drugim linuxima, ali ovde ni da mrdne. Evo sada sam i pod gentoom naleteo na isti problem. Ne fercera pa to ti je..
[ vladared @ 03.04.2006. 14:28 ] @
da nij e možda neka opcija u kernelu koja je ostala, ili možda firewalll
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.