[ keBra @ 28.03.2006. 22:20 ] @
posto mi komp poceo masu budalit .. zvao sam druga prebacio sve podatke na njegov hard disk ... i krenuo da formatiram ovaj kad izgleda nije isto kao kod ovih drugih hd-ova ... a ja o sata diskovima pojma nemam ...

ubacio sam cd windows xp kao sto sam i prije radio sve ucita normalno setup ... i pise ocu li da izvrsim repair .. setup ili st li vec... ja krenem setup .. i posle izbaci gresku kako ne prepoznaje hard disk .. kako ga nema .... i restartuje se i naravno diks je tu komp se normalno pali ....

zahvalan bi bio ako bi ste mi sto prije odgovorili i rekli kako da formatiram sata hard disk .... jer moram vracat ove podatke .....
[ buljko @ 28.03.2006. 22:59 ] @
Koja MB i koji HDD je u pitanju.
[ pctel @ 29.03.2006. 00:50 ] @
Treba da se ubaci ona disketa na pocetku
[ JOJO847 @ 29.03.2006. 09:28 ] @
a prije toga pritisne f6 ( kad pocne bootati sa cd-a, ustvari sve ti pise). Ubacis disketu na kojoj su sata driveri, a nju si dobio uz plocu. (ili je na cd-u program za pravljenje te diskete)
vec opisivano mnogo puta na forumu.
Ako ti neide tako, javi se s informacijama za koje je buljko pitao.
[ keBra @ 29.03.2006. 17:20 ] @
evo gledam .. disketa mi nije dosla ... jest nekih par diskova .. naravno i za plocu ali ja ne umijem da nadjem to ... dje su driveri sata ....

ploca mi je asus k8vx-se

hdd maxtor 120gb sata ....

mogu li kako da skinem s neta te drivere .. a i kad ih skinem sta da radim onda ... detaljnije malo ... jer se ne razumijem bas totliko ...
[ banom @ 30.03.2006. 13:22 ] @
Citat:
keBra[/b

mogu li kako da skinem s neta te drivere .. a i kad ih skinem sta da radim onda ... detaljnije malo ... jer se ne razumijem bas totliko ...

Naravno da mozes idi na www.asus.com.tw i nadji tamo svoju plocu, ali mislim da sigurno imas drajvere za S-ATA na cd-u koji si dobio uz plocu.
[ keBra @ 02.04.2006. 10:17 ] @
evo sve sam rijesi ... na disku su izgleda bili stariji jer nije htio da mi ih ucita uz xp... pa sam skinuo sa sajta ... i sve mi je pronasao vrh ... sve je zavrseno :) evo mi komp.. ludacki radi ... hvala ...