[ happydayhr @ 29.03.2006. 07:30 ] @
Kupio sam danas ovaj player.
Ono što je i pisano, sve je ok osim malih slova na divx-u.
Nisam još ubacivao firmware u DVD playere.
Koji je najbolji i odakle ga skinuti?
Hvala
[ ziza @ 29.03.2006. 15:06 ] @
http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=2217

nakupilo se sad već malo više za čitanje, ali tu ćeš naći sve to treba.
[ happydayhr @ 29.03.2006. 22:57 ] @
A kako doznati koji je firmware unutra?
[ calexx @ 29.03.2006. 23:05 ] @
Q: How to see firmware revision of my DVD player.

A: In "Inicial Settings" positione on "Options" and then press
Display button on your remote controll. On the bottom of the
your TV appear reggion and firmware.
[ happydayhr @ 29.03.2006. 23:47 ] @
da, upravo sam to pronašao 1.21 verzija regija 2 ,hvala
da mijenjam za modificirane verzije???
mislim isplati li se ubaciti 1.09.02.subz3ro_rev3 (u odnosu na moj tvornički) ili ima koji bolji???
Hvala!

[Ovu poruku je menjao happydayhr dana 30.03.2006. u 01:08 GMT+1]
[ calexx @ 30.03.2006. 01:29 ] @
Prednost dorađenih je što dobro prikazuju titlove, velika slova sa svim našim znacima koja se još i dodatno podešavaju. U svakom slučaju preporučujem promenu ali sada ipak malo sačekaj, gufiak već bar mesec dana piše da samo što nije nova verzija. Ti probaj nekoliko dana kako radi plejer i koliko ti je to upotrebljivo a kasnije nabaci novi pa ćeš da vidiš kolika je razlika. :)
[ happydayhr @ 30.03.2006. 13:56 ] @
problem je i dalje (originalnog firmwera) mali font na divx-ima i nemogućnost pojačavanja i stišavanja preko r.c.
Naša slova se prikazuju u redu.
Ima li koji bolji softver od 1.09.02.subz3ro_rev3 ???
[ calexx @ 30.03.2006. 19:31 ] @
Pojačavanje i stišavanje i nisu neke funkcije za DVD plejer a kamoli za njegov daljinski. Verovatno nema problema da prikazuje naša slova ali je problem ako su mala a još gore ako su bela bez pozadine ili nisu oivičena, onda ponekad kao da ih i nema.
To je gufiakov pa malo dorađen firmware, trebalo bi da je najbolji ali sačekaj malo, nadam se da će noviji vrlo uskoro.
[ happydayhr @ 31.03.2006. 14:29 ] @
Hvala...inače meni je korisno jako pojačavanje zvuka na DVD-u jer nemam pojačalo sa daljinskim
Vidim nekoliko ljudi je imalo problema sa ubacivanjem firmwera, jer je "crkao" nakon toga
[ happydayhr @ 01.04.2006. 06:38 ] @
Joše jedno pitanje?
Jeli moguće nakon ubavivanja dotičnih firmwera ubaciti nazad originalni pioneerov???
[ calexx @ 01.04.2006. 11:19 ] @
Nema razloga da ne može, ja sam na mom 470 bar tri puta vratio original pošto sam nešto upoređivao. Na kraju sam ostavio gufiakovu poljsku varijantu a sada čekam obećani novi firmware. Naravno da ću da ga stavim istog trenutka kada ga skinem, izgleda da ga ozbiljno probaju pre no što puste u promet, skoro se pojavila neka beta verzija i odmah su je sklonili pošto pravi probleme.
[ happydayhr @ 01.04.2006. 12:52 ] @
Nisam još mijenjao, jer sam naišao da ima rgb-bug svaka verija ispod 1.15...možda pričekam novi (ali ko zna šta mogu odlučit popodne).
Jel ti imaš rev3 ili rev4. gufaika (tj.subz)???
I menu je na engleskom??

[Ovu poruku je menjao happydayhr dana 01.04.2006. u 14:05 GMT+1]
[ calexx @ 01.04.2006. 14:47 ] @
Ja nemam 380 već 470 a kod njega nije bilo potrebe za dodatnim podvarijantama. Inače je ova verzija koju sam uzeo bila u startu sa menijima na poljskom i samo sam prebacio na engleski. Gufiak je napravio nekoliko podvarijanti, uglavnom je moglo da se bira nekoliko kodnih rasporeda ali sa jednom veličinom fonta. On je preporučio, a u poljskoj verziji i primenio, da se umesto tih rasporeda izabere samo jedan ali sa nekoliko veličina ili vrsta fontova. Takav je u ponudi na poljskom forumu, samo cp1250 ali sa raznim fontovima. Jedino je potrebno da se promeni default jezik a to nije teško.
Ne znam za te rgb bugove, nisam siguran da moj TV ima rgb ulaz pa koristim običan kompozitni signal. Sačekaj još neki dan, valjda će uskoro novi firmware.