[ Vesa 77 @ 29.03.2006. 16:15 ] @
Na HP brendiranoj masini, instalirao sam windows. Znaci clean install a ne osvezavanje. XP sp1 skoro da nista nije pronasao od drajvera. Zahvaljujuci Everestu pronasao sam sve drajvere sem jednog. Radi se o zvucnoj kartici (integrisanoj) a Everest mi je registuje kao: "Intel82801EB ICH5-AC'97 audio controller" Maticna ploca je LITE-ON NR146 koja na lite-on sajtu proizvodjaca uopste ne postoji?!? Znaci ploca je kompletno integrisana i sve je uglavnom intelovo. Chipset je i865GV. Dakle ovog drajvera "Intel 82801EB ICH5" nema nigde na netu i to mi nikako ne ide u glavu. Nema ni ove maticne ploce?!? Ja ko da sam naleteo na fantomski kompjuter koji ne postoji? ![]() Racunar je vec radio (nije nov), radila je i zvucna, ja sam instalirao sistem i prvi put ali tada sam imao originalni disk od ploce, a sada ga vise nemam. Nikakve intervencije unutar kucista nisu obavljane, pa je iskljuceno da je ploca "umasila" ili nesto slicno. Ima slicnih ali nijedan ne radi. Problem je u ovom EB, jer ostalih ima! Ima li nekog ko ima ovaj drajver ili da ubacujem PCI-zvucnu karticu? |