[ Milan Tomin @ 30.03.2006. 14:01 ] @
| Postovanje kolege,
Zeleo bih da Vas zamolim da prokomentarisete (overall) sajt aerokluba Novi Sad http://www.akns.co.yu !
Zasto to trazim od Vas...
Dedaci i seljoberi iz aerokluba su ubenjeni da je ovo odlicna prezentacija aerokluba, dok ja mislim da je to sramota a kamoli nesto drugo.
Kako bi me pazljivije saslusali, zelim da im Vase komentare saspem u lice i konacno dokazem da je to Sra..e od sajta.
Puno biste mi pomogli ako biste objektivno iskazali Vase misljenje.
Unapred zahvalan Svima,
Milan Tomin |
[ noviKorisnik @ 30.03.2006. 14:40 ] @
Koje dezinformacije - AN 2 može da nosi više od 12 padobranaca, sve sa ugrađenim rezervoarom za prskanje komaraca :-))) - znam, doživeo sam to ;-)
... Nego ozbiljno - ovo nije mesto za pljuvanje sajtova.
Možeš da učiniš nešto jedino predlaganjem konkretne alternative. Da pojasniš šta su po tebi ciljevi koje je bi taj sajt trebalo da ispunjava i kakva koncepcija to zadovoljava. Za to možeš da očekuješ pomoć s ovog sajta, naravno znaš da je tvoj korak prvi.
... Inače, najviše od svega mi smeta što na sajtu ne postoje stranice za tandem skokove i ns boogie, već samo linkovi na eksterne sajtove.
[ jablan @ 31.03.2006. 08:54 ] @
Za kritike sajtova postoji odgovarajući
podforum. Međutim, ni tamo nije dozvoljeno postavljanje tuđih sajtova, posebno ne na opljuvavanje.
Takođe, nije nekog pristojno nazvati "dedakom i seljoberom", barem ne na ovom forumu

...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.