[ Slavko Vujinovic @ 31.03.2006. 15:34 ] @
Imam instaliran Windows 98 ali mi nevidi cirilicne nazive fajlova.Da li se moze podesiti bez reinstaliranja. |
[ Slavko Vujinovic @ 31.03.2006. 15:34 ] @
[ calexx @ 31.03.2006. 21:44 ] @
Može ali onda neće da prikazuje naša latinična slova. Moraš da pečuješ Windows a linkovi sa tim su ranije pominjani ovde.
[ puska @ 01.04.2006. 10:43 ] @
Ako su pisani Unicode rasporedom a ne nekim nasilno menjanjim fontom onda bi trebalo da instaliras kroz Control Panel>Add/Remove Programs pa Windows Setup tamo imas opciju Multilangual Support ili tako nesto tu ubacis Central European i ubacis kroz Keyboard Serbian Cirilic i Slovenian prvo je cirilica a drugo nasa latinica pa probaj.
Pozdrav [ calexx @ 01.04.2006. 11:21 ] @
Ne, to se odnosi na pisanje tekstova a imena fajlova su iz druge priče. Za njih moraju da postoje .fon sa našim rasporedom, to se definiše instalacijom i ne može da se menja na regularan način, jedino pečovanjem.
[ starisloven @ 18.04.2006. 10:16 ] @
Pozdrav. Može se to vrlo lako promijeniti. Posjetite ovu adresu i tu skinite programčić koji se zove "Promena cp" i vidjećete da je vrlo jednostavno.
[ Andreavk @ 18.04.2006. 23:47 ] @
...nisam sigurna jer sam davno imala taj problem ali mislim da sam ga resila tako sto sam otisla na C > Windows > Fonts kliknula na bilo koji font i vratila se u win...pokusaj mada ako prilikom instalacije win-a za zemlju nisi izabrao NONE mislim da taj problem neces resiti bez ponovne instalacije
[ Iksi @ 19.04.2006. 14:20 ] @
Caos Andrea, ne, pravo i jedino resenje osim rucnog menjanja kodne strane je
juce pomenuti www.slikom.orgsekcija download pa promena cp.zip ili tako nekako.. Programcic je odlican zavrsi posao za par sekundi. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|