[ biciklista @ 31.03.2006. 19:01 ] @
Da li neko zna gde se mogu kupiti knjige Dragosa Cvetkovica(Diskretna matematika, Teorija grafova)? Ako neko moze da pomogne bio bih mu zahvalan, posto ne zivim u Beogradu da bih mogao da trazim po knjizarama u BG, a u unutrasnjosti ih nema.

[ kime1 @ 01.04.2006. 02:03 ] @
Pogledaj na knjigainfo.com , imaš neko skraćeno izdanje diskretne matematike (može se naći i u unutrašnjosti),ali ne znam da li ćeš lako naći starije,obuhvatnije izdanje... pronađi stare izdavače,pa se raspitaj
[ uranium @ 01.04.2006. 03:28 ] @
Znam da sam ih jednom davno video u knjižari "Studentski trg" (proveri da li još imaju).

Svoje primerke sam kupio u jednoj knjižari izdavačke kuće "Nauka" u blizini Topličinog venca (nažalost ne znam tačan naziv ulice, kao ni to da li ta knjižara još postoji )

Ali, pre nego što nabaviš te knjige, imaj u vidu da na netu postoje mnogo kvalitetnije (a uz to i besplatne) knjige iz Teorije grafova i bliskih oblasti koje su pisali pravi matematičari (pogledaj i još neka mišljenja o D. Cvetkoviću ).
[ Nedeljko @ 01.04.2006. 18:36 ] @
Mislim da su ta "mišljenja" malo preoštra: Pogotovu ako se uzme u obzir od kakvih bezveznjaka dolaze, ne treba ih uzimati previše ozbilno.
[ Point Pen @ 05.04.2006. 20:50 ] @
Neke njegove knjige mozes pronaci u skriptarnici Elektrotehnickog fakulteta. Evo njihovog sajta
www.akademska-misao.co.yu.