[ pirgos_madden @ 01.04.2006. 02:25 ] @
Instalirao sam XP bar 20-tak puta (na razlicitim kompovima) do sada i tek sad sam naisao na problem za koji nemam nikakvo resenje niti bilo kakvu ideju sta se desava. Dakle, BOOT-uje se instalacija za XP SP2, odradi onaj plavi ekran i ponudi mi one 3 opcije...ja izaberem <R> Recovery Consol da bi formatirao C: i da tu instaliram XP ...Dalje ide Format C:...to se odradi, resetuje se, ponovo ponudi ove 3 opcije, izaberem da pocne instalaciju na prethodno formatirani C: i izvrsi se kopiranje fajlova...zatim reset .... pojavi se logo XP ... i onaj graficki ekran gde pise sta sve novo pruza XP i te stvari i u jednom trenutku...dolazi do problema....Pojavi se neka poruka o gresci, kao, nema nekog fajla i tako nesto, i resetuje se...normalno nadalje se sve ponavlja. Ok, kazem ja, ajde da ponovo formatiram C: iz Recovery Consol-e, pa da probam sve ispocetka ali nece .. kad izaberem da pokrene opciju " 1: C:\Windows", pod brojem 1 on mi trazi sifru ... prvi put sam tu samo udario <Enter> i on udje ali sad ozbiljno trazi sifru .. kad 3 puta ukucam pogresnu resetuje se... Odem danas kod druga, napravim iz Windows 98-ice sistemsku disketu (onu na kojoj ima i format.exe i sve sto treba ukljucujuci i CD-support) ... probam da boot-ujem sa diskete i uspem... ali eto ponovo cuda...naime...imao sam dve particije C: i D: i na D: sam stavio neke bitne podatke a C: formatirao... ali ... uopste se sad ne vidi C:, vec je ustvari ono sto je bilo D: postalo C:, i druge particije ne vidi...dakle, ima je samo ona sto nije formatirana....Mislim...ne znam sta mu je ... stvarno... MOLIM VAS DA MI POMOGNETE !!! |