[ Backy @ 01.04.2006. 15:03 ] @
dakle, još jedan rođendan gmail-a... samo ovaj put nismo ništa dobili :) [att_img] |
[ Backy @ 01.04.2006. 15:03 ] @
[ aleksandaraleksandar @ 01.04.2006. 21:11 ] @
ide G drive uskoro
![]() [ Gojko Vujovic @ 01.04.2006. 23:14 ] @
Google vlada svetom.. uskoro.
[ Deda_Mraz @ 02.04.2006. 13:50 ] @
Ma bre šta vam je... saad je u trendu biti u Beta fazi
![]() [ bmatrix @ 02.07.2006. 20:19 ] @
Imam utisak da je ta njihova beta faza samo marketinški potez, jer je svakome dostupno otvaranje gmail naloga, a kada se već "namuči" da zatraži poziv od nekoga, taj će se i zadržati na njemu. Zato verujem da će uvek ostati beta.
[ ZaK_LHS @ 19.07.2006. 20:49 ] @
Citat: Google vlada svetom.. uskoro. Ta beta faza im je izgovor ukoliko nešto ne radi kako valja da mogu da se pravdaju. Ko i Microsoft, barem za 50% sajtova koje posetim IE počne da mi izbacuje warning bla, bla... (mislim na onaj warning u gornjem delu ispod panela sa dugmićima) Lakše je ograditi se, nego napraviti program kako valja. [ WawaHOO! @ 19.07.2006. 22:38 ] @
Citat: bmatrix: Imam utisak da je ta njihova beta faza samo marketinški potez, jer je svakome dostupno otvaranje gmail naloga, a kada se već "namuči" da zatraži poziv od nekoga, taj će se i zadržati na njemu. Zato verujem da će uvek ostati beta. Naravno da je marketinski trik... [ Deda_Mraz @ 20.07.2006. 19:23 ] @
Pa... nisam baš siguran da im je nešto sasvim OK i dobro realizovan taj marketing!?
![]() [ WawaHOO! @ 20.07.2006. 20:18 ] @
Citat: Deda_Mraz: Pa... nisam baš siguran da im je nešto sasvim OK i dobro realizovan taj marketing!? ![]() Zbog cega mislis da nije... jeste da se ljudi bune i negoduju to ali kad npr. neko cuje Google Mail odmah zeli da otvori nalog kad ono ne moze bez pozivnica, dodje na forum i trazi pozivnice i tu bar jos 10 ljudi sazna da Google ima servis za email i tako se stvar brzo razglasi. I na ES i na svim drugim forumima postoje teme na kojima ljudi traze i dele pozivnice tako da je to velika reklama za Google a plus je i besplatna. p.s ti si mi poslao pozivnicu ![]() [ Deda_Mraz @ 21.07.2006. 11:04 ] @
Pa dobro jeste... marketing u tom smislu kao besplatna reklama to stoji, ali ovako po funkcionalnosti na djene djene... :-/
Mada sve više i više ljudi se bune zbog tog beta faze... ja i dalje mislim da oni zaista nemaju ideju kako da izbace finalnu verziju aplikacije WebMail-a.. a to Beta im stoji ne iz razloga koji si ti pomenuo već iz razloga što zaista još uvek nije za Final V. Nebih da se hvalim ( ![]() ![]() ![]() Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|