[ Body Bag @ 03.04.2006. 18:08 ] @
Nikako mi ne polazi za rukom da se konektujem preko ppp-a ne net,iako mislim da sam namestio sve kako je trebalo... Modem krene lepo da uspostavlja vezu,ali posle 20-ak sekundi veza se prekine i tako u krug.... Napravio sam i resolv.conf i ukucao dns servere,napravio ppp.conf i options po uputstvu i proverio-ali nista... Interseuje me i da li postoji mogucnost da moj modem koristim preko kppp-a,jer kada hocu da odaberem uredjaj koji cu koristiti(ovde /dev/cua001) nema nijednog-samo stoji prazno polje-kako da ukazem kppp-u gde se nalazi moj uredaj.... Takodej,interesuje me kako OpenBSd numerise svoje particije-nije mi bas jasno,jer ni preko njegovog fdiska i labela nisam uspeo da potrefim prvu primarnu particiju na secundary master disku gde mi se nalazi Win98 i koja je FAT,pa ne bi bilo lose da je ubacim u /etc/fstab kako bi mogao da kopiram podatke i sa nje.... Kada sam instalirao Open BSD-napravio sam jedan A6 slice,ucinio ga aktivnim,a u njemu sam napravio sledece particije wd1a root wd1b swap wd1d tmp wd1e var wd1g usr wd1h home Kako bi dakle bila obelezna pomenuta FAT particija? E i interesuje me jos nesto-da li OpenBSD 3.8 ima podrsku za IpV6? Hvala unapred! PoZ! |