[ creativity @ 04.04.2006. 11:24 ] @
| Moram da napomenem da sam pocetnik u radu sa flashom te imam jedan veliki problem. Kada importujem video fajl u flash library nikada nema tona, iako sam izabrao opciju da zvuk i video budu "integrated". Problem nije u formatu video fajla. Da li mozda neko zna u cemu je problem? |
[ kiborg @ 04.04.2006. 22:52 ] @
Brate,prvo upali zvucnike,:) a onda odradi Test movie.Ako pustas samo Play na timeline-u neces cuti zvuk.
[ creativity @ 05.04.2006. 17:06 ] @
Ma kakvi zvucnici, ako sam reko da sam pocetnik to ne znaci da sam retardiran. Probao sam da importujem samo zvuk, ni to nece. Ovi klipovi rade normalno - sa tonom, kada ih pustam u winampu i ostalim pleyerima, dok u flashu to nije slucaj. Jedino imam problema sa mov. ekstenzijama. Kada pustim klip sa mov. ekstenzijom u Quick Timeu 6, izbacuje mi se upozorenje da nemam audio hardver, tako da tona nema. Da nije mozda u pitanju drajver za zvucnu karticu, neko nadogradjivanje i sl. ili je mozda nesto do onog sorensen spark kodeka u flashu, ako je to uopste povezano?
[ SASHA24 @ 06.04.2006. 00:25 ] @
Treba ti minimum Quick Time 6.5. U svakom slucaju bi najbolje bilo da prebacis fajl u .avi ako hoces da ti bude embedovan u .swf.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.