[ Konstantin91 @ 08.04.2006. 21:52 ] @
Kupim ja novu graficku 6200 asus,krenem da instaliram drajvere ono nece,ni novije ni starije,nvidia je u pitanju,kada krenem da ih instaliram ovo mi se pojavi posle nekoliko sekundi:The NVIDIA Setup driver could not locate any drivers that are compatible with your current driver.Setup will now exit.
Ako mi neko ne pomogne formatiracu C,i tu mi se pojavljuje problem,kada hocu da formatiram C(desnim klikom na C,pa format),ono izbaci kako je neki program zauzeo aplikaciju(tako nesto slicno) ili da je neki prozor otvoren,a nije.
Pomozite u oba problema.HVALA!!!
[ Hans_D @ 08.04.2006. 22:31 ] @
Za prvo pitanje: Ukloni prvo stare drivere,obrisi repove nekim programom i onda instaliraj nove.
Za drugo pitanje: Ne mozes formatirati particiju na kojoj ti je sistem,gde ti to pade na pamet?!?!
[ Slobodan Trebovac @ 08.04.2006. 23:11 ] @
Citat:
Konstantin91: Ako mi neko ne pomogne formatiracu C,i tu mi se pojavljuje problem,kada hocu da formatiram C(desnim klikom na C,pa format)),ono izbaci kako je neki program zauzeo aplikaciju(tako nesto slicno) ili da je neki prozor otvoren,a nije.

Odavno se nisam ovako nasmijao.

A sad ozbiljno, kao što ti i Hans_D reče otkud ti pade na pamet da Windows formatiraš iz njega samog. Da bi to izveo pravilno, obavezno (temeljno) prouči informacije s ovog linka: http://www.elitesecurity.org/poruka/226885 koje se tiču instalacije Windowsa, a obavezno pogledaj i ostale teme.
Pozdrav.

[Ovu poruku je menjao tyranBL dana 09.04.2006. u 00:13 GMT+1]
[ crews_adder @ 09.04.2006. 00:12 ] @
Mozes da probas da uklonis stare drajvere sa Driver Cleaner, mada ja nisam nesto zadovoljan njim.

Lako je formatirati C, ali to dolazi na kraju.
[ buljko @ 09.04.2006. 01:33 ] @
Ako imas originalni disk sa drajverima, instalacija se moze izvrsiti ili startovanjem setup.exe sa diska ili update drivers iz control panela. Idi na rucno instaliranje i preusmeri instalaciju na folder sa drajverima na disku koji si dobio uz graficku karticu.