[ Vladica Savić @ 11.04.2006. 11:06 ] @
Pozdrav ljudi
Zanima me gde mogu da nadjem neki elektronski dnevnik radjen kombinacijom PHP MySQL-a, ili slicno, ili jos bolje ako moze neko da mi objasni STEP BY STEP kako bi to moglo da se odradi preko Wamp-a.
Sto se tice slozenosti nije mi potrebna neka kompleksna aplikacija, vec nesto gde mogu da se unose podaci kao sto su predmeti, imena i prezimena ucenika, eventualno i profesoa ali to nije neophodno, i za izostanke (opravdane,neopravdane, i ukupne). I da rukovanje tim podacima bude sto jednostavno (znaci dovoljno je samo da ima opcije dodaj "Nove podatke", "Izmeni podatke" i "Izbrisi podatke").

S postovanjem Vladica Savic
[ Jbyn4e @ 11.04.2006. 12:34 ] @
Ili mislis jos bolje da ti neko uradi?

Smisli sam sta treba i kak oda uradis, a ako ti negde zapne - pitaj.

P.S. Pogledaj moj profil, neke stvari ce ti biti jasne.
[ Vladica Savić @ 11.04.2006. 15:37 ] @
Citat:
Jbyn4e: Ili mislis jos bolje da ti neko uradi?

Smisli sam sta treba i kak oda uradis, a ako ti negde zapne - pitaj.

P.S. Pogledaj moj profil, neke stvari ce ti biti jasne.

Video sam i mogu reci samo jedno...

WAU

A sad sto se ovog mog problema tice nisam mislio na nesto tako kompleksno, vec na nesto mnooogo jednostavnije

A pomoc mi je potrebna jer ne znam kako da to odradim za 4 dana, jer ne znam PHP a nemam dovoljno vremena da ga naucim...

Nadam se da smo se razumeli
[ Jbyn4e @ 11.04.2006. 17:39 ] @
Samo jedno cu da ti kazem:
To ti sinko nece poleteti...
Nema sanse da ista uradis za 4 dana bez ikakvog predznanja. Zao mi je, ali tako je.
[ Vladica Savić @ 12.04.2006. 11:43 ] @
Citat:
Jbyn4e: To ti sinko nece poleteti...

Ma imam ja ideju kako treba sve da se odradi, programski mi je jasno sta sa cim treba da se poveze, kakva je veza izmedju podataka i slicno, ali ne znam PHP jezik (mislim na sintaksu i sl.), a treba da odradim preko njega..

Znam ja kako bi to odradio kao aplikaciju u Delphi-u na primer...

Pa zato trazim POMOC

[Ovu poruku je menjao VladaLe dana 12.04.2006. u 12:44 GMT+1]
[ Jbyn4e @ 12.04.2006. 11:53 ] @
Pa upravo se o tome i radi, jer ces morati da naucis i php onda. A naravno sve vezano za php ti je na www.php.net (i naravno ovde primeri na forumu)

Ili trazi po pretrazivacima - php mysql tutorial pa citaj :)
[ broker @ 12.04.2006. 12:04 ] @
Ako vec znas Delphi sto en uradis u Delphiju. On bez problema moze da pristupi serveru baze preko internet protokola a omogucice ti mnogo bolju platformu za korisnicki interfejs. Web iskoristi samo za izvestaje (ako recimo treba da se omoguci lak i brz uvid roditelja u podatke).
[ nebojsans @ 10.09.2006. 22:31 ] @

Ovde imas projekat E-Dnevnika koji je prilicno koristan i upotrebljiv, kompatibilan je sa skolskim EiS-om i mozes da vidis
opis projekta sa ponudom i cenom prema skolama sirom Srbije. Takodje imas i DEMO koji ti moze pomoci u stvaranju
tvog projekta:

www.e-dnevnik.org
[ spartak @ 11.09.2006. 10:04 ] @
Lepa ideja, koliko vidim mnogo truda oko promocije, vec ubacen u skole i koristi se uveliko. Svaka cast...

Pogledao sam i demo, san svakog roditelja :-)

ALI JE DIZAJN STVARNO ZA MADZONE!

Pocevsi od sajta koji si stavio, a vrhunac je demo. Kad programeri rade dizajn, ljudima koji koriste posle 2 sata koristenja iscure oci iz duplji.

[ Vladica Savić @ 11.09.2006. 11:45 ] @
Radim nesto slicno, ali jos nisam zavrsio...
Kad budem mogao postavicu ono sto jesam zavrsio negde na net pa ako jos neko hoce da mi pomogne da zavrsimo i mozda komercijalizujem(o)
Dakle ne radi se o istom vec o slicnom pa ako je neko zainteresovan nek se javi na PP
Pozdrav Vlada
[ SALEWDS @ 26.06.2007. 13:05 ] @
Ja sam skoro napravio e-dnevnik.Lak za upotrebu i sve izmene radi administrator direktno na netu.nema da se menja pa onda stavljas na server i te gluposti.odmah ulogujes se kao administrator i snimis izmene odlogujes se i to sve na sajtu.brzo jednostavno lako....!:)
bazu vuce iz akcesa a strana je .aspx
Ako ste zainteresovani ja mogu da stavim screen shot na net.
Pozdrav