[ K o Z a K @ 11.04.2006. 17:36 ] @
Ovako, sistem se vise na mom hardu ne moze podici. Bar ja ne mogu. Kad upalim komp izadje PRESS A KEY TO REBOOT i to je sve. Kad pokusam da bootujem sa cd-a sistem ga ne vidi (first boot cd naravno). Postavim hard na third boot i opet sistem njega trazi ali ga ne nalazi pa izlazi cuvena info "INSERT STARTUP DISK". E sad ubacim ja startup disk i udjem u dos ali kad ja tamo a ono - medjutim; otkucam "c:" a iskoci poruka INVALID .................(i jos nesto ne secam se tacno) pa abort, retry, fail? Na komandu "format c:" ista poruka. Posto imam vise particija, na komandu "D:" isto. To nije sve! Postavim first boot cd, second boot legacy floppy third boot HDD i ubacim startup disk. Do tada mi je preskakao cd i sad pomoci startup disketice podize sistem sa cd?!?!? i krece XP setup.(ja u rebusu!) Dobijem poruku da ako zelim da instaliram OS na odredjenu particiju da pritisnem ENTER i onda, kao i uvek, ocekujem da me pita da li hocu da formatiram ali nista od toga. Izadje mi poruka da particija nije kompatiblina sa Windows XP-om. Probam ja sa drugom particijom - isto! Pomagajte ljudi, i ne prihvatam da mi je riknuo hard, to ne mogu da prihvatim, ubicu se.... |