[ dushann @ 12.04.2006. 00:59 ] @
molim pomoc ako neko zna za , posto nisam dobio cd uz kameru a neophodan mi je pa me zanima gde ga mogu naci n a netu ili prodavnicu gde da kupim !!!??? |
[ dushann @ 12.04.2006. 00:59 ] @
[ X Files @ 12.04.2006. 07:10 ] @
Zasto ce ti? Zar ti XP nije prepoznao kameru, ili ti treba softver?
[ dushann @ 13.04.2006. 12:37 ] @
Komp. ne moze da mi prepozna a sa kamerom nisam dobio usb driwer pa sad ne znam sta da radim !!! A ne znam sta da radim i kako da prebacim snimke na komp. !!!??? jel ima neko nekakvo resenje ???
[ X Files @ 13.04.2006. 16:36 ] @
Imam istu kameru.
Kupio sam FireWire karticu (oko 10E), jer je nisam imao ugradjenu na ploci. Uz karticu sam dobio i FireWire kabl. Windows XP je odmah prepoznao FireWire karticu prilikom sledeceg podizanja sistema. 'Ispucao' sam 60 minuta (SP mod) MiniDV kasete snimajuci razne gluposti... - Premotao sam kasetu na pocetak - prikljucio sam kameru bez baterije, na rezim preko adaptera direktno na struju - Prikljucio sam kameru na PC preko FireWire kabla - Windows XP je odmah prepoznao kameru - Instalirao program: WinAVI Video Capture 2, koji je 'video' kameru - Podesio da se snimanje vrsi u DVD formatu - [Ostalo je lako. Ko zna da koristi snimanje na kasetofonu, snaci ce se i sa programom] eto, lako... [ dushann @ 15.04.2006. 01:31 ] @
Hvala puno, tako sam i uradio - uzeo tv kartu V-STREAM i instalirao par programa posto mi ovaj PVR program(koji sam dobio sa kartom) i nesnima bas nesto a i ne kompresuje mi odmah snimak , pa sam instalirao, i mogu da pohvalim InterVideo WinDVR 3 kao jedan od boljih koji istovremeno i kompresuje i ugradio sam i program koji isto mogu da pohvalim - za obradu snimaka -Sonic MyDVD .
[ dushann @ 15.04.2006. 01:40 ] @
E jos jedno bih priupitao ???
koji format spada pod kljucnu rec DVD , posto ne znam koji je koji od ponudjenih na mojoj kartici ,-PAL DVD -NTSC DVD -NTSC 1/2 DVD Hi-Q - PAL VCD -PAL PC MPEG Ili koji bi mi preporucio format da koristim, koji je naj , i da bi mi drugari mogli gledati na svojim DVD plejerima !?! [ X Files @ 15.04.2006. 09:17 ] @
Mozda ce ti na ovo pitanje neko drugi odgovoriti tacnije, ali ja bih uzeo
PAL DVD Medjutim, fora je da narezes u nekoj manjoj brzini, npr 4x, jer neki DVD Player-i nece moci da procitaju vece brzine. [ dushann @ 15.04.2006. 18:03 ] @
pa i ja sam se odlucio za PAL DVD .
hvala kolega za pomoc i detaljne instrukcije !!! Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|