[ masterminded @ 12.04.2006. 08:52 ] @
| Treba da kupim štampač za kancelariju (ne štampamo mnogo) koji je po funkciji i skener, kopir i faks (može i bez njega) i koji me neće zaviti u crno zbog tonera. Savetovano mi je da izbegnem ink jet štampu. Šta vi mislite o tome. Koji model mi preporučujete, do 250 eura |
[ StORM48 @ 12.04.2006. 12:13 ] @
Recimo Samsung SCX 4100, koji nema fax (cena od 155 do 185 evra) ili mnogo bolji Samsung SCX 4216f, koji ima i fax, kao i sve prateće kontrole, koje omogućavaju potpunu kontrolu. Njegova cena je nešto više od postavljene (oko 260-280 evra), ali mislim da vredi.
Za manje ili kućne kancelarije ovo je idealna stvarčica, jer se štedi i novac, ali i prostor. Eksploatacija je time jeftinija, jer se ujedno štedi i potrošni materijal.
Naravno, ovo ne znači da je ovaj Samsung najbolji izbor - sa njim (skuplji model) imam iskustva, ali svakako treba pogledati i ponude drugih proizvođača. Što se ink-jet MF mašina tiče, slažem se da je njihova upotrebljivost u najmanju ruku pod znakom pitanja, tako da su laserske varijante jedini razumen izbor.
Pozdrav
[ masterminded @ 12.04.2006. 14:35 ] @
Hvala. Ima li neko još neki predlog?
[ Milos Milosevic @ 24.06.2007. 18:27 ] @
Isti problem, odabir MF stampaca...
Cuo sam jos preporuka za navedeni Samsung,
koji sada kosta oko 220+ E,
ali sam naisao i na mnogo jeftinije modele Cannon-a i HP-a.
Ima li jos iskustava i preporuka?
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.