[ domaci_a_nas @ 12.04.2006. 18:35 ] @
| U proteklih mesec ipo dana pojavio se problem u koriscenju ovog stampaca, zaposleni u firmi koja menja toner prah na stampacu garantuju da cu sa njim izvuci preko 2000 kopija, ali prema evidenciji koju vodim uz pomoc programa Cyberprinter ja uspevam da izvucem tek 1300.
Zanima me sa koliko se grama puni fabricki toner kaseta za ovaj stampac, u toj firmi su mi rekli 140 grama, a da ga oni pune sa 160. Zanimaju me i tudja iskustva u pogledu uticaja sta se stampa na broj kopija, izbegavao sam da stampam bilo kakve slike, stampam pretezno tabele u Excelu, koliko to moze da utice? Molio bih da vasi odgovori budu precizni, posto vlasnika znam tri godine, ne zelim da se svadjam sa covekom bez cvrstih argumenata.
Ta firma je najjeftinija u gradu, zato zelim da nastavim saradnju sa njom, ali ipak zelim da znam na cemu sam.
Nadam se da cu uskoro dobiti odgovor. |
[ pctel @ 13.04.2006. 01:21 ] @
Ne mogu pomoci konkretnim podacima vec samo uopstenim - startni toneri za vecinu stampaca su napunjeni oko 1/2 do 1/3 i namenjeni da odstampaju oko 1000 strana. Kad se kupi novi toner on je onda napunjen do vrha i za vecinu stampaca stampa 2000-3000 strana.
[ piksi99 @ 13.04.2006. 01:55 ] @
Pogledaj i druge ponude, pa proracunaj cenu tonera/kolicinu stampe i odaberi najpovoljnijeg. Moja iskustva sa punjenim tonerima nisu bas sjajna i ne bih to nikom preporucio, ali ako hp toner kosta tri puta vise od punjenog, progutao bih 30% manje kopija ako sam zadovoljan kvalitetom stampe.
[ JOJO847 @ 13.04.2006. 09:42 ] @
Kad vidis da otisak slabi, probaj protresti toner a s time ces i prah u njemu.
[ f_err0r0 @ 13.04.2006. 13:10 ] @
Jel bi mogao domaci_a_nas da mi posalje na private ili na mail adresu ili broj telefona te firme za dopunu kertridza posto i ja ovih dana treba da dopunim moj po prvu put.
Hvala unapred
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.