[ limbonic @ 13.04.2006. 23:13 ] @
Problem mi se javlja kada desnim klikom pritisnem na task bar.Do sada se normalno pojavljivalo sve sto treba tu biti i na naravno task manager.Od juce on je na svom mestu samo sto je ispisan bledim slovima,tako da ne moze da se aktivira.Druga varijanta je naravno CTRL/ALT/DELETE.Ovom prilikom mi se javlja sledeca poruka:"Task Manager has been desabled by your administrator".Ovo me buni posto sam ja logovan kao administrator i nisam nista oko toga cackao.Problem mi je da nadjem gde se to "enabluje".Trenutno koristim neke druge alternativne programe kojima ubijam procese,ali bih voleo da ovo vratim u normalu.
[ macura @ 14.04.2006. 00:32 ] @
Skoro sigurno je u pitanju virus. Pusti neki AV da ti skenira komp, javi koja je napast u pitanju pa da ga lecimo :-)
BTW, jel' mozes da startujes Task Manager iz safe moda?

[Ovu poruku je menjao macura dana 14.04.2006. u 01:34 GMT+1]
[ VRKY @ 14.04.2006. 06:14 ] @
Start>Run>gpedit.msc
User Configuration>Administrative Templates>System>Ctrl+Alt+Del Options > Remove Task .... stavi na Disabled
[ Mauricije @ 14.04.2006. 14:39 ] @
Pogledaj temu

http://www.elitesecurity.org/poruka/1019248

Ili odmah skini TM Enabler uz pomoc koga TM radi ok.

http://www.dougknox.com/xp/utils/xp_taskmgrenab.htm

[ stefan123 @ 14.04.2006. 22:59 ] @
Imao sam slican problem samo se meni nije nista prikazivalo ni kad pritisnem CRTL+ALT+DEL ni kad idem preko taskbara.Resio sam na sledeci nacin start-run-msconfig-skinuti fajl UPDATE posle ovoga je radilo ok.

Pozdrav.
[ SlobaBgd @ 16.04.2006. 15:28 ] @
Virus, 110%, u poslednjih 2 meseca imao sam 3 intervencije "po kucama", ne secam se tacno koji, ali idi u Ad/Remove Programs, vidi sta si skoro instalirao a da ima cudno ime, deinstaliraj i trebalo bi da proradi.
(Slaba pomoc, ne secam se konkretno sta treba, ali pokusaj...)
[ Brain raider @ 09.01.2007. 08:57 ] @
Znam da kasnim ali ovo je post za koji sam nekad bio spreman da platim, molim, kumim . . .
Znaci prepisao sam ga u 310 primeraka

HVALA HVALA HVALA

Citat:
VRKY: Start>Run>gpedit.msc
User Configuration>Administrative Templates>System>Ctrl+Alt+Del Options > Remove Task .... stavi na Disabled