[ time @ 14.04.2006. 09:43 ] @
skinem ja sam emule gomili xxx materijala i problem se pojavio iznenada bas kad sam pljunuo u sake format videa je wmv.instalirao sam kodeke ali i dalje ne mogu da otvorim.kada odem na properties fajla pa na license pise mi "Protected Content".jel ima nacin da se ovo odgleda kako valja?
[ Fuzz @ 14.04.2006. 12:15 ] @
Ako nemas license, tesko ces ih odgledati. U principu, trebalo da bi da imas otvoren nalog na sajtu koji je zastitio klipove i preko tih podatka dobijes license.
[ Vill @ 14.04.2006. 20:39 ] @
Media player clasik i wmp bi MORALI da ti pomognu
[ edo_c @ 20.06.2006. 22:53 ] @
ja sam nedavno skinuo nekoliko filmova svih formata mpeg avi wmv tek toliko za probu i niti jedan mi ne radi trebam nečiju pomoć?
[ Milan Gligorijevic @ 21.06.2006. 08:16 ] @
Ako je isti problem kao sto time ima tesko da ces uspeti. Bilo je jos par ovakvih tema ali ni u jednoj nema resenje.
[ banzaiii @ 21.06.2006. 23:55 ] @

Na p2p mrežama je uobičajena pojava podmetanja fajlova. Na gnutella i gnutella2 mrežama (Shareaza, LimeWire, BearShare ...) ima veliki broj takvih .wma i .wmv fajlova i uglavnom služe kao reklame za XXX sajtove. Njihove dimenzije su oko megabajt-dva ž, i lako se prepoznaju kad se stekne malo iskustva. Naravno ima i fajlova koji jesu ono što se traži, ali zahtevaju uplatu za gledanje.
Ja lično izbegavam .wma fajlove (u korist .mpg i .avi) i uvek koristim preview (da ne gubim vreme na skidanje gluposti).

@edo_c
Možda imaš nekih problema sa kodecima

[Ovu poruku je menjao banzaiii dana 22.06.2006. u 01:40 GMT+1]
[ robocop @ 01.07.2006. 16:08 ] @
Prijatelju,
Evo ja cu vam nesto sad reci.
Ja skidan fajlove sa azureus klient.
skidam sa skoro sve torrent sajtova, ali sto se tice gledanja tih filmova moras imati ove codece:
-dvix player
divx codec
-divx converter

I kazem vam kod god koji fajl otvorim sve automatski prebaciva i slika super