[ cukovanny @ 14.04.2006. 11:59 ] @
| trebao bih konachno pochi kroz 5-8 godina iz ove zemlje, taman kad opet zakalandzaju ljudi na ovim prostorima, pa sam trazio nemachki assimil - da se malo poduchim germanskome native jeziku :)
trazio sam knjizare, i uopshte prodajne objekte gde postoji papirna i el. literatura - i nisam nashao.
gde bi se assimil mogao nabaviti?
poz |
[ bukins @ 15.04.2006. 12:53 ] @
Stose tice kurseva jezika jedan od najboljih (elektronskih) je Tell me more. Ja sam kupio verziju za francuski jezik i mogu ti reci da sam prezadovoljan. Doduse i cena mu se krece od 75 evra za pocetni kurs do 150 evra za sva tri nivoa. Najbolje mesto za kupovinu je e-bay ili negde u inostranstvu jer mislim da kod nas ne postoji. Druga "mana" mu je ta sto nema verzija na srpskom. Ja koristim francusko-englesku verziju i prilicno je jednostavno objasnjeno tako da sa nekim srednjim nivoom engleskog mozes pratiti kurs.
[ Vostoki @ 15.04.2006. 15:02 ] @
ja sam jos u osnovnoj ucio nemacki iz asimila. Kada sam kasnije otisao za Italiju setio sam ga se i ucio sam i italijanski iz asimila. Asimil rulez !!!
Obavezno nabavi komplet sa kasetama. To je nekad izdavao NOLIT, probaj u Naradnoj biblioteci ili se raspitaj okolo, to mnogi imaju jer se kupovalo mnogo. Nisi rekao gde zivis ?
[ cukovanny @ 15.04.2006. 20:05 ] @
thanx za odgovore. bash sam trazio assimil jer znam da je jako dobar.
mislim da sad imam neku kombinaciju ispod tezge. nolitu je istekla licenca za prodaju, pa su prodali sve na crno, a sad ljudi to prodaju. kome treba telefon - na pp.
poz
[ crews_adder @ 15.04.2006. 21:28 ] @
Ja imam Assimil za nemacki, ali je izdanje Nolit, iz davne 1982.
Ako ne nadjes, pokusaj sa izdanjima Zaduzbine Ilije M. Kolarca, "Nemacki 1" (naravno i 2, 3 i 4).
[ Alter Ego @ 15.04.2006. 21:53 ] @
Citat: Vostoki: ja sam jos u osnovnoj ucio nemacki iz asimila. Kada sam kasnije otisao za Italiju setio sam ga se i ucio sam i italijanski iz asimila. Asimil rulez !!!
Vaistinu rulez :)
Assimil za italijanski je po mom misljenju najbolji, bar od onih koje sam imao prilike da vidim (nemački i engleski). Za nemački je pomalo dosadan, tekstovi su imbecilni.
[ sallle @ 18.04.2006. 16:57 ] @
na sajtu dojce vele (mrzi me sad da googlam za tacan link) ima da se skine neki radio kurs nemackog (.pdf + .mp3)
Svojevremeno su na b92 delili i hard copy ovog stampanog materijala...
[ Aleksandar Marković @ 18.04.2006. 17:14 ] @
[ crews_adder @ 19.04.2006. 00:01 ] @
[ teddy @ 20.04.2006. 02:36 ] @
Ukoliko nekome treba 4. serija kursa „Deutsch – warum nicht“, može je preuzeti s hrvatske stranice Deutsche Wellea, jer na srpskoj postoje samo prve 3.
http://www2.dw-world.de/croatian/deutschkurs/dwn/
[Ovu poruku je menjao teddy dana 20.04.2006. u 03:38 GMT+1]
[ dadazmaj @ 06.02.2007. 02:42 ] @
ja sam odslusao ona tri kursa na srpskom,, i malo sam i naucio :))
jel zna neko jos neke slicne kurseve za nemacki jezik "for free ??
[ Fagot @ 09.02.2007. 10:58 ] @
Imam nemacki assimil neotvaran, jos od ranije kompezacije kad sam se bavio udzbenicima, dao bih ga povoljno.
[ pro @ 09.02.2007. 20:09 ] @
15. maja 2005. godine kontaktirao sam DW putem e-maila i zamolio ih da mi pošalju knjige za učenje
nemačkog jezika, što su oni i učinili. Ne sećam se posle koliko su vremena stigle ali su stigle /dve knjige/.
One zapravo prate on/off -line kurs sa gore pomenutih linkova...
Za adresu sam saznao gledajući slučajno kraj "neke" emisije na "nekom" IBC kanalu...
E sad, ukoliko nije protivno pravilima postovaću njihov e-mail... ukoliko jeste -> pp
;) uzgred, assimil /nem,eng/ sam video (pravo čudo) u knjižari "slovo" i "bookcaffe" u sremskoj mitrovici..
ako se dobro sećam cena je bila oko 100E !?!
poz.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|