[ IvanBeograd @ 15.04.2006. 02:32 ] @
Pozdrav dobri ljudi! Imam jedan problemcic, najverovatnije je upitanju JavaScript,posto ja slabo poznajem JavaScript. Namestio sam jednu xml bazu klubovi,koja ima par informacija o nekim klubovima i grb(slika) tog kluba,zatim sam namestio tabelu u html-u,koja ima naziv klubova, i kada kliknem(na naziv nekog kluba) treba da mi se prikazu podaci iz baze u drugu tabelu,to ok radi sve, ali posto u bazi imam slike,kada kliknem na ime kluba trebalo bi da mi se u toj drugoj tabeli prikaze slika,a meni se prikaze ime slike(npr V.jpg). ![]() Moze mala pomoc oko ovoga!Ako moze neko da ispravi kod i da objasni gde sam pogresio.Hvala vam puno na pomoci i odgovorima!Pozzzzzzzz Code: <HTML> <HEAD> <TITLE>Xml document sa slikama</TITLE> </HEAD> <BODY> <script language="JavaScript"> function ZaIme(polje) { var row=polje.rowIndex BazaKlubova.recordset.absoluteposition=row ImeKlik.innerHTML=BazaKlubova.recordset("ime"); } function ZaLok(polje) { var row=polje.rowIndex BazaKlubova.recordset.absoluteposition=row LokKlik.innerHTML=BazaKlubova.recordset("lokacija"); } function ZaGrb(polje) { var row=polje.rowIndex BazaKlubova.recordset.absoluteposition=row GrbKlik.innerHTML=BazaKlubova.recordset("grb"); } </script> <TABLE DATASRC="#BazaKlubova" BORDER="1" CELLPADDING="1" CELLSPACING="1"> <THEAD> <TH>Ime kluba</TH> </THEAD> <TR onClick="ZaIme(this);ZaLok(this);ZaGrb(this)"> <TD ALIGN="center"><SPAN DATAFLD="ime" id="ImeKlik"></SPAN></TD> </TR> </TABLE> <BR> <BR> <HR> <HR> <BR> <BR> <TABLE BORDER="1" Cellpadding="1" CellSpacing="1"> <THEAD> <TH>Ime kluba</TH> <TH>Lokacija</TH> <TH>Grb</TH> </THEAD> <TD><SPAN DATASRC="#BazaKlubova" DATAFLD="ime" id="ImeKlik"></SPAN></TD> <TD><SPAN DATASRC="#BazaKlubova" DATAFLD="lokacija" id="LokKlik"></SPAN></TD> <TD><SPAN DATASRC="#BazaKlubova" DATAFLD="grb" id="GrbKlik"></SPAN></TD> </TABLE> </CENTER> </BODY> </HTML> Pozzzzzzzzzzzzzzzzz |